Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor predsjednika

Josipović: Mikulić je zadužen za dio prljavih poslova HDZ-a!

'19.12.2012., Osijek - Na Umjetnickoj akademiji predsjednik Ivo Josipovic odrzao je predavanje studentima na temu Glazba i politika. Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
1/2
02.03.2014.
u 18:48

Lov na vještice, podmetanja lažnim informacijama, zazivanje jama, traženje neprijatelja, izdajnika, komunista i jugonostalgičara, sve je što sadašnje vodstvo HDZ-a zna, navodi se u predsjednikovom priopćenju.

Na izjave Andrije Mikulića, člana predsjedništva HDZ-a, koji je danas, između ostalog rekao da predsjednik Ivo Josipović nikada ne bi postao predsjednik da je morao proći sigurnosnu provjeru, oglasili su se iz Ureda predsjednika.

– Gospodin Mikulić je, očito, zadužen za dio prljavih poslova HDZ-a. Sve te izmišljene kvazi afere koje je lansira HDZ-ovo paraobavještajno podzemlje prošle su sve moguće kontrole koje postoje u ovoj državi. Kontrole su obavljane i u doba vlasti HDZ-a, i kasnije,  i ni jedna nije našla bilo kakvu nezakonitost. Lov na vještice, podmetanja lažnim informacijama, zazivanje jama, traženje neprijatelja, izdajnika, komunista i jugonostalgičara, sve je što sadašnje vodstvo HDZ-a zna. Žao mi je zbog svih onih poštenih članova i simpatizera HDZ-a što na čelu stranke kojoj su vjerovali imaju ovakvu družinu – navodi se u predsjednikovom priopćenju.

>>'Da je Josipović morao na sigurnosnu provjeru, nikad ne bi postao predsjednik'

Komentara 132

DU
Deleted user
19:06 02.03.2014.

Josipović je najveća prijetnja nacionalnoj sigurnosti.

ĆA
ćaćaća
19:03 02.03.2014.

ja razumjem druga ivu..njegova država je propala a mora voditi ovu koju ne voli..a nesretne ljubavi su uvijek tužne...

PE
Perfa57_
19:08 02.03.2014.

YUsipoviću, počni se baviti riješavanjem životnih problema naroda čiji si predsjednik, a ne dječjim prepucavanjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije