Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo

Gospić: Pijan jastukom ugušio poznanicu u stanu

pljačka, Rovinj, očevid (1)
Duško Marušić/PIXSELL, arhiva
Autori: M. B., luc, 24sata
06.09.2011.
u 13:38

Tužiteljstvo i policija nisu htjeli otkriti nikakve detalje u vezi sa zločinom te su se pozivali na Zakon o kaznenom postupku

Nakon poziva policiji da se u Gospiću dogodilo ubojstvo, u ponedjeljak iza 18 sati u stanu u gradu pronađena je mrtva 54-godišnjakinja.

Prema prvim neslužbenim informacijama, ženu je ubio njezin poznanik (46). Još utvrđuju u kakvoj su vezi bili. Vjerojatno ju je ugušio jastukom. Policija ga je uhitila i sumnjiče ga za ubojstvo. Kako doznajemo bio je pod utjecajem alkohola.

Jučer poslije podne još su trajali izvidi pa protiv njega u tom trenu još nije bila podnijeta kaznena prijava, rekla nam je Gordana Križanić iz Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu, nadležnog za ovo kazneno djelo. Na naš upit u kakvoj su vezi bili žrtva i počinitelj nije ništa odgovorila, pozivajući se na odredbe novog ZKP-a kojim se jamči tajnost istrage. Policijska uprava ličko-senjska priopćila je da “nadležno Županijsko državno odvjetništvo iz Karlovca u suradnji s istražiteljima ove PU i istražiteljima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” provode dokazne i druge izvidne radnje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja”. Krim-obrada je u tijeku, istražitelji utvrđuju motiv, a prema neslužbenim informacijama sumnjaju da je riječ o koristoljublju. Ingerenciju nad kaznenim djelom ima Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:38 07.09.2011.

Nije htio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije