Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvarovi na dalekovodu

Gospić: Neka sela još bez struje

indija,dalekovod,struja,prometna gužva (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
15.01.2017.
u 12:09

Kako se jutros doznaje u Operativnom distribucijskom centru HEP-a "Elektrolike", u Gospiću struje još nemaju Sertić Poljana, Krušlja, Lipovac i Rodić Poljana.

Zbog kvarova na Dalekovodu i niskonaponskoj mreži u Lici je još nekoliko zaselaka na širem području Plitvičkih Jezera bez električne struje.

Kako se jutros doznaje u Operativnom distribucijskom centru HEP-a "Elektrolike", u Gospiću struje još nemaju Sertić Poljana, Krušlja, Lipovac i Rodić Poljana.

Na terenu od ranog jutra je nekoliko ekipa montera.  Unatoč obilnom snijegu, hladnoći od od - 12 Celzijevih stupnjeva i teškom terenu,  očekuje se da će kvarovi na dalekovodu biti otklonjeni tijekom dana.

Kvarovi uzrokovani snježnim nevremenom na dalekovodima u podvelebitskom Primorju i Podgorju prethodnih dana su popravljeni pa sva naselja na potezu Jablanac - Barić Draga imaju električnu struju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije