Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EGZODUS NARODA

Prestaje postojati republika Artsah: Separatisti pretrpjeli vojni poraz u manje od 24 sata

29.09.2023.
u 14:15

Samvel Šahramanjan, vođa separatističke republike, dekretom je jučer raspustio sve institucije, čime "prestaje postojati Republika Gorski Karabah (Artsah)"

Komentara 23

DM
D'Mich
17:38 29.09.2023.

Armeni su bili malo oholi i odbijali svaki sporazum tijekom 30 godina. Imali su i Artsah i okolna područja i pobjedu u ratu 90tih. U tom raspoloženju nisu primjetili da su se vremena promijenila, drugi ljudi, drugačiji ratovi i drugačije oružje a ni Azerbejdžan više nije ona ista sovjetska republika već samostalna država koja pliva na nafti i plinu. I sve se urušilo u tjedan-dva. Naša situacija je drugačija ali ovo je pouka i za nas.

GO
goran2hr
16:43 29.09.2023.

Istine radi, po ugovoru Rusija je dužna braniti teritorij Armenije, a ne tog područja koje zapravo nije kao svoje proglasila niti Armenija. Drugo, bez obzira na sve, Azerbejđan nije napadao to područje, sve dok Armenci nisu odradili svoju "obojanu revoluciju", instalirali zapadnu marionetu na vlast i okrenuli leđa Rusiji. Ima nešto što se zove - kronologija.

SD
sdragan
14:52 29.09.2023.

Srbija je čestitala Alijevu na uspostavljanju teritorijalnog integriteta na celokupnoj teritoriji Azerbejdzana. Predsjednik Alijev je zahvalio na čestitkama, uz iskrenu želju da će i Srbija u narodnom periodu uspeti u toj namjeri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije