Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvan helikopter

Gori u Žrnovnici kod bivše raketne baze, isključeni dalekovodi

vodice,pozar,vatra,portal (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
02.08.2013.
u 08:00

Zbog sigurnosnih razloga nakon izbijanja požara isključena su četiri dalekovoda, no nakon što je požar stavljen pod kontrolu zatraženo je ponovno uključivanje

Jedan sat iza ponoći izbio je požar na predjelu brda Markovača, kod bivše raketne baze u Žrnovnici, nedaleko od Splita. Izgorjelo je šest hektara borove šume i niskog raslinja, a vatra je stavljena pod kontrolu u ranim jutarnjim satima, potvrdili su nam iz Javne vatrogasne postaje Split.Dodaju da su oko osam sati krenuli sa sanacijom rubnim opožarenih područja.

U pomoć vatrogascima u gašenju požara jutros je stigao i helikopter. Zbog sigurnosnih razloga nakon izbijanja požara isključena su četiri dalekovoda, no nakon što je požar stavljen pod kontrolu zatraženo je ponovno uključivanje. Na mjestu požarišta je oko 50 vatrogasaca.

>>Tri požara kod Šibenika - opet gori kod Vodica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije