Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Članica Mosta

Gordana Rusak: U vakuumu sam, nitko mi ništa ne govori

rusak
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
13.11.2015.
u 16:22

Kako mogu imati mišljenje o ičijem postupku, kada sam sve saznala iz medija. To je nedopustivo, rekla je Rusak

Gordana Rusak, buduća saborska zastupnica Mosta koja je izabrana u I. izbornoj jedinici i za koju se nagađa kako bi se mogla pridružiti Dragi Prgometu, rekla je za RTL kako od sastanka koji je održan u srijedu u 18 sati, nije imala nikakvih kontakata s mostovcima ni s Prgometom.

 – Ni sa kim nisam razgovarala. U vakuumu sam, nema nikakvih poruka, mailova, poziva. Zašto mene nitko nije kontaktirao? Vidim da se moje ime spominje u medijima, svašta se nagađa i to me zbunjuje. Mislim da bismo svi trebali sjesti za stol i razgovarati. Kako mogu imati mišljenje o ičijem postupku, kada sam sve saznala iz medija. To je nedopustivo – rekla je Rusak za RTL.

>> 'Nerealan je i neprihvatljiv pritisak javnosti na donošenje odluka o novoj Vladi'

Komentara 46

Avatar jura37
jura37
17:20 13.11.2015.

Jel te se mora molit draga Goga?? Rekle ste da morate razmislit nakon onoga sa Dragom. I ljudi vas puste da razmislite i vi razmislite da se treba javit novinarima??

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:34 13.11.2015.

MOST na rasprodaji.

DU
Deleted user
16:53 13.11.2015.

Baš mi je žao gospođe Rusak, sigurno nema doma telefon pa ne može nazvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije