Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštećenje

Goranu Sabliću kamenom noćas razbili stako na porscheu cayenne

policija
Arhiva VL
20.02.2010.
u 11:48

Netko je u noći na subotu kamenom razbio prednje vjetrobransko staklo na vozilu marke "porsche cayenne" koji je u vlasništvu bivšeg Hajdukova nogometaša Gorana Sablića.

SPLIT - Izgleda kako su u noći na subotu splitski razbijači posebno na zub uzeli Hajduk. Osim što su na stadionu na Poljudu polomljene branke, nastradao je i porsche cayenne njihova bivšeg nogometaša Gorana Sablića koji sada igra za Dinamo iz Kijeva.

Netko je kamenom razbio prednje vjetrobransko staklo na automobilu ukrajinskih registarskih oznaka. Nogometaš ga je parkirao u dvorištu obitelji svoje supruge Monike Gusić u Krležinoj ulici.

Policija je za sada prijavu zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari podnijela protiv nepoznatog počinitelja, a i dalje nastavljaju s istragom te pokušavaju otkriti tko je i zbog čega to učinio.

Komentara 4

VZ
veki_zg
01:52 21.02.2010.

šta ima vozit porsche-a u ova teška vremena XD

OB
-obrisani-
06:31 21.02.2010.

Baš! koga briga...

Avatar punkufer
punkufer
12:45 20.02.2010.

Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije