Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanja

Goran Cmrečak novi šef kriminalističke policije

'cakovec100809 krunoslav gosaric na policijskoj presici'
'zvrzan'
02.11.2012.
u 12:42

Za novog voditelja Službe kriminalističke policije Gosarić je postavio Gorana Cmrečaka, jednog od bivših načelnika PU međimurske

Novi načelnik Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić predstavio je na izvanrednoj konferenciji za novinare voditelje službi u PU međimurskoj. Kristijan Srpak ostaje na dosadašnjem radnom mjestu voditelja Odjela policije, a Stjepan Habuš na čelu Službe za opće i zajedničke poslove.

Za novog voditelja Službe kriminalističke policije Gosarić je postavio Gorana Cmrečaka, jednog od bivših načelnika PU međimurske, koji je dosad bio voditelj Službe granične policije, a novi načelnik Službe granične policije je Krunoslav Fekonja, dosadašnji načelnik PP Čakovec. Danijel Mikulić ostaje Gosarićev zamjenik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije