Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje na društvenoj mreži

Richembergh: Našli su ‘junake’ s Fejsa

Goran Beus Richembergh
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
18.01.2018.
u 17:15

Goran Beus Richembergh poručio je da ima informacije da je policija ušla u trag četvorici “junaka” koji su mu prijetili likvidacijom

Mjesec i pol nakon što je saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh zbog svojih stavova oko minute šutnje za generala Slobodana Praljka u Saboru primio prijetnje smrću, taj 52-godišnji političar oglasio se na Facebooku poručujući da mu je “neslužbeno priopćeno da je policija ušla u trag četvorici ‘junaka’ koji su njemu i njegovoj obitelji prijetili likvidacijom”.

Dojavu je navodno dobio u četvrtak ujutro, a u zagrebačkoj policiji istog dana kasno popodne tek su kratko prokomentirali da “im nije u interesu istrage iznositi informacije o tom događaju”, no neslužbeno se moglo čuti da imaju “određene indicije” o samim počiniteljima, ali što to konkretno znači, nisu željeli kazati.

Beus Richembergh najavio je da četvoricu “junaka” očekuju prijave Državnom odvjetništvu, a dragim je “obožavateljima” poručio: “Džabe ste krečili jer me ušutkati ne možete. I dalje ću vama i vašim mentorima redovito ići na živce. Želim vam prosvjetljenje u čovjekoljublju, mir u srcu i red u glavi”.

Komentara 104

DU
Deleted user
10:29 18.01.2018.

Funkciju saborskog zastupnika Tahirovic je obezvrijedio da vise ne moze. Njemac od oca muslimana ..... ma sto reci? Pa tko takvom prijeti

DU
Deleted user
10:18 18.01.2018.

Takve kao njega samo treba ignorirati nikako prijetiti jer tako samo dobiva medijski pristor.

Avatar majmunranko
majmunranko
10:39 18.01.2018.

Ajmo vidjeti, tko iz policije dostavlja "neslužbene" podatke Ekremu von Tahiroviću, dokazanom udbaškom doušniku. Odmah otkaz. Nego, Ekrem von Tahirović Richembergh bi trebao tužiti navedene zbog diskriminacije na temelju pripadnosti turskoj, bošnjačkoj, jugoslavenskoj, njemačkoj, austrijskoj i udbaškoj manjini istovremeno. A i na temelju toga da se radi o plemenitašu. Taj će se još obogatiti na budalama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije