Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antikorupcijski zahtjevi GONG-a
Povratak na članak

Objavite donatore, iznose donacija, sastav radnih skupina, poslodavce koji su dobili poticaje

Kako se od svih građanki i građana traži izvjesna žrtva kroz poštivanje ograničenja kao odgovor na zdravstvenu krizu - transparentnost, otvorenost i odgovornost vlasti od presudne su važnosti za održavanje ovog povjerenja, zaključuju u GONG-u

Komentari 5

DU
Deleted user
10:28 21.04.2020.

Bero i GONG, kasnite brat bratu oko dva mjeseca. Epidemija je kod nas pri kraju.

VL
ST
stefj
13:32 21.04.2020.

Mislim svašta... Korupcija proizlazi iz države, državnih i javnih struktura koje uključuju i razne udruge. Ako bismo željeli maknuti korupciju transparentnost rada države, ali i udruga je ključno... Na stranicama svake udruge i državne i javne službe moralo bi stalno biti dostupno aktualno izvješće za svaku dobivenu i potrošenu KN - koliko je kome isplaćeno i zašto, koliko tko ima plaću, koje mu je radno mjesto sa zadacima. Jedino tako se može kontrolirati tko što radi, da li ima previše prema primanjima, da li je to uopće potrebno... Zašto se ne preuzimaju pozitivne stvari iz drugih država? Zašto npr. sami ne odaberemo kojoj udruzi ćemo dati novac? S kojom subvencijom se slažemo? Zašto ne bismo vidjeli koja radna mjesta su izmišljena, koji namet je nepotreban?

VL
DU
Deleted user
11:10 21.04.2020.

javili se paraziti, gdje ste bili za vrijeme potresa i niste pomagali, npr: pri evakuaciji trudnica i novorođenih iz oštećene bolnice????

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
10:29 21.04.2020.

paraziti se javljaju

VL
KO
Kokoiduhovi
12:10 21.04.2020.

Tako je - objavite. Da ne bi kasnije bilo da je sva pomoć išla iz Državnog proračuna. Objavite i koliko je novaca poklonjeno bolnicama i crkvama u Bosni i Hercegovini u ovoj, 2020. godini. Koliko je novca potrošeno na donacijeije crkvama u Hrvatskoj u 2020. godini. Koliko je poklonjeno udrugama za papke i kopita za koje nitko čuo nije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.