Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVO GOLDSTEIN

'Zgrožen sam videom na kojem se nekadašnji zapovjednik brigade Armije BiH stavlja na raspolaganje Hamasu'

05.11.2023.
u 18:57

Priznati da je zločin to što se događa u Gazi ne znači biti antisemit. Današnja vanjska politika Izraela takva da je i jedna riječ protiv izraelskog militarizma dovoljna da budete osuđeni, kaže ugledna slovenska antropologinja Svetlana Slapšak

Komentara 69

OG
oggi
19:13 05.11.2023.

Glavno da Goldstein, Klasić, Puhovski i Pusić imaju medijski prostor, a da im pritom nitko s desna ne može na njihov istup jasno uzvratiti. Ako se desnica ponekad uopće uspije čuti, onda se čuje samo ono što prođe kroz optičku cenzuru koju je Plenković poput mreže perfidno razapeo po 90% medija. Prije smo imali balvane na cestama, a danas imamo optičku cenzuru na istupe.

T7
Toro. 71
19:56 05.11.2023.

Ja sam zgrožen sa tobom ( izdajnikom hrvata) i sto sada??

NO
nogobus2
19:11 05.11.2023.

Desnica na strani Izraela? Na strani ovih sto hoce etnicki ocistiti Gazu i stanovnike nam uvaliti kao migrante ovdje u Europu? Goldstein prolupao totano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije