Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao je golać

Nije mogla vjerovati što joj se dogodilo tijekom vožnje

golać
Foto: Youtube Screenshot
21.05.2014.
u 20:24

Odjednom mi je u auto uskočio gol čovjek i napao me. Ne znam koliko bi to sve dugo trajalo da se u blizini nije zatekla policija, prepričala je žena čiji identitet nije objavljen

Jedan Amerikanac iz Dallasa uhićen je prošlog tjedna jer je gradom šetao gol te potom jednoj ženi uskočio u automobil kroz krovni prozor. Događaj je, piše Gawker, kamerom snimio susjed Marcus Payen koji je golog muškarca ugledao neposredno prije napada. Payen je prepričao da je golać šetao po cesti i sjedio na pločniku prije negoli je naišao automobil na koji je skočio.

- Odjednom mi je u auto uskočio gol čovjek i napao me. Ne znam koliko bi to sve dugo trajalo da se u blizini nije zatekla policija - prepričala je žena čiji identitet nije objavljen. Dodala je da je golać na njenom automobilu počinio štetu u vrijednosti od 3000 dolara.

Golać je uhićen i odveden u bolnicu. Policija pretpostavlja da je bio pod utjecajem droge.

>>Golać - spiderman u kraljevskoj palači

Ključne riječi

Komentara 1

GU
Gumba017
21:27 21.05.2014.

Baba proklinje policiju jer su prebrzo stigli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije