Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeđao policiju

Gol do pojasa skakao po autobusu, uhitili ga zbog narušavanja javnog reda i mira

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Marko Dimic/PIXSELL
17.03.2021.
u 21:59

Vozač je pozvao policiju i zaustavio autobus na autobusnom stajalištu u Novoj Gradiški.

Policija je prekršajno prijavila 37 godišnjaka koji je u utorak od 19.40 do 20.40 sati gol do pojasa skakao po autobusu koji je prometovao autocestom A3 između Nove Gradiške i Novske.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, muškarac je narušavao javni red i mir na izuzetno drzak i nepristojan način, vikom, galamom i psovkama. Penjao se i skakao po sjedalima, skinuo majicu, a s lica i zaštitnu masku. Oglušio se na upozorenja vozača da prestane i nastavio s narušavanjem javnog reda i mira, izazvavši nelagodu i uznemirenost ostalih putnika.

Vozač je pozvao policiju i zaustavio autobus na autobusnom stajalištu u Novoj Gradiški. Uočivši policiju, 37-godišnjak je nastavio s narušavanjem javnog reda i mira te verbalno vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Odmah je uhićen i doveden u Policijsku postaju Nova Gradiška. Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,09 promila, a posjedovao je i tri grama droge amfetamina koja mu je oduzeta.  

- Slijedi daljnji rad policijskih službenika i podnošenje odgovarajućih prekršajnih prijava protiv 37-godišnjaka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, te Zakona o suzbijanju zlouporabe droga – navodi se u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
22:04 17.03.2021.

Zašto uvik skaču goli do pasa? Zašto ne skaču goli od pasa?

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
22:59 17.03.2021.

Ne rade li istu stvar i po gay paradama? Čak i gore - obsceni i ispod pojasa. I nisam vidio da ih je policija uhitila zbog remećenja javnog reda i mira.

AJ
AjdemiDudlaj
23:57 17.03.2021.

😱😱😱😱I masku je skinuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije