Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Godzila s Pantovčaka njeguje nadnaravni imidž

Pula: Nakon otvorenja sajma predsjednik Milanović dao je izjavu za medije
Sasa Miljevic / PIXSELL
22.03.2024. u 09:15

Priznajem samo sud svoje Partije, rekao je Tito, a Milanović, govoreći o Ustavnom sudu, kaže Plenkoviću da ne priznaje sud njegove Partije

Ključne riječi

Komentara 20

DI
dino85
10:12 22.03.2024.

Imali što što je Milanović posložijo i stavio na svoje mjesto, nema. Taj rastura čega god se dotakne, Rasturio je vlastitu partiju i nije ju ponovo posložio, stoga danas nema baze, već čijuka s svima koji bi mu mogli koristiti da bi se održo na vlasti. Izgubio je vlast jer nije imao s kime vladati i narod ga više nije htio, jer sve one male korake koje smo napravili prema EU, vratio nas nazad skoro na početak, pokušao je i da rasturi instituciju Preddjednika u to vrijeme KGK, ali si je priskrbijo tu poziciju ponovo na izborima koju sada pokušava oskrnaviti, i spriječiti daljnji put prema EU, ako ne spriječiti ali barem usporiti i vratiti nas u onu samo njemu poznatu Špičkovinu. Hoće li ga možda netko proglasiti još za novog Stjepana Radića koji će nam reći kao Radić nekad za ulazak u Jugoslaviju, "ne srljajte kao guske u maglu" samo ovaj put u Eu, ali da bi bili dio te EU prolili smo našu krv, a sad njemu da dozvolimo da nas ponovo uči kako se Bogu moli, e pa neće ići, još uvjek vjerujem u svijest moga naroda.

ZA
Zagrebčanka
11:34 22.03.2024.

Ima li taj čovjek možda neki posao za koji je plaćen da radi? Ovako ispada da imamo dežurnu dvorsku ludu bez dvora i bez kralja.

Avatar memento mori
memento mori
10:02 22.03.2024.

Ničiji i nikakav sud on ne priznaje. Da ima moć vojsku bi izveo na ulice. Ili bar "revoluciJonare" kad bi ta lijeva kukavelj bila brojna ili uzgojila cojones

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije