Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
droga

Godinu dana sadili travu na Pantovčaku

indijska konoplja (1)
Foto: Ivica Galović/ PIXSELL
11.03.2015.
u 18:49

Da su Dejan V. i Miroslav C. drogu uspjeli plasirati na austrijsko tržište, zaradili bi više od 800.000 kuna

Protiv Dejana V. (43) i Miroslava C. (46), osumnjičenih da su na zagrebačkom Pantovčaku opremili laboratorij za uzgoj indijske konoplje, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu u srijedu je podnijelo optužnicu.

Oni su, prema sumnji DORH-a, od prosinca 2013. do prosinca 2014. uzgajali marihuanu namijenjenu narkotržištu. Otkriveni su nakon što je s deset kilograma marihuane na graničnom prijelazu Macelj – Grušovje “pao” Bojan V. (54). Njega su dvojica osumnjičenika angažirala da drogu prokrijumčari u Austriju.

Ubrzo nakon toga policija je otkrila i laboratorij u kojemu je pronašla opremu te drogu vrijednu 300.000 kuna. Tužiteljstvo je predložilo produljenje istražnog zatvora za obojicu osumnjičenika.

>> Kažnjen sa 1000 kuna zbog Popaja, Snjeguljice i konoplje

>> 'Indijsku konoplju treba izmjestiti iz I. skupine droga'

Komentara 8

PI
pistaljka
20:01 11.03.2015.

Konoplja, kanabis ili kako ga krivo nazivaju marihuanom, jest najljekovitija biljka na svijetu. Niti jedna smrt nije registrirana u čitavom svijetu od probave kanabisa. Čak je i pušenje kanabisa ljekovito, dok je probava kanabis ulja ili kanabis pića garancija da vam više neće trebati liječnik ili farmaceutski otrovi, koje vam svakodnevno prodaju. Informacije tražite na Internetu, jer istinu nećete naći u medijima ili "akademskim" institucijama. Postoji nekoliko stotina različitih kanabis vrsta. Sastojak THC jest taj koji liječi sve bolesti, uključujući rak, koji je u canabis indica, i nekim drugim, oko 400 puta u više zastupljen nego u mnogim industrijskim vrstama kanabisa.

ZA
zambezi
19:38 11.03.2015.

Pa di bas s Pantovcaka! Pa tamo samo elita bogata zivi. Eto donesli bi u rvacku 110000 ojra:-)

OK
okus
10:02 12.03.2015.

Legalizirajte konacno tu svemogucu biljku u med. svrhe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije