Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJA UKUĆANIMA

Godinama maltretirao ženu i kćer, u dvorište donio plinsku bocu, benzin i prijetio da će sve zapaliti

Ilustracija
Marko Prpic/PIXSELL
10.05.2023.
u 12:44

Županijski sud u Puli je prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i odradio istražni zatvor nasilniku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke i žrtvu kaznenog djela.

Istražni zatvor određen je za muškarca (70) koji je zlostavljao i prijetio supruzi, kćerki, sinu i snahi na području jednog grada u Istri. Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu ispitalo je hrvatskog državljanina zbog sumnje na počinjenje dva kaznena djela nasilja u obitelji i četiri kaznena djela prijetnje.

Navodi se kako je od 2017. godine svoju bivšu suprugu (1962.) i kćer (1995.) vrijeđao, psovao i omalovažavao te u više navrata prijetio kćeri. Osnovano se sumnja da je 3. svibnja 2023., pod utjecajem alkohola fizički nasrnuo na bivšu suprugu i kćer, kao i da je 2. i 3. svibnja 2023., osim bivšoj supruzi i kćerki prijetio i svome sinu te snahi, nakon čega je 3. svibnja 2023., pod utjecajem alkohola, u dvorište zgrade donio plinsku bocu i kantu s benzinom prijeteći da će sve zapaliti, piše Glas Istre.

Županijski sud u Puli je prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i odradio istražni zatvor nasilniku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke i žrtvu kaznenog djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije