Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJNJE NEPRIHVATLJIVO

Optužnice dvjema školama: Ravnateljice reagirale tek kad su roditelji žrtava dokazali nasilje

09.05.2023.
u 20:01

Na igralištu OŠ Grabrik stariji je dječak mlađega bacio na glavu, a u OŠ Mate Demarin djeca su snimala kako petorica mlate jednog dječaka

Komentara 13

KU
Kujttim
20:17 09.05.2023.

I ravnateljicu OŠ Grabrik i ravnateljicu u OŠ Mate Demarin je trebalo odmah smijeniti, a poslije neka one dokazuju da nisu krive.

DU
Deleted user
22:24 09.05.2023.

Tako, tako, to je staro pravilo hrvatskog pravosuđa - čekaj da te iscipelare, onda se žali i čekaj. Zavadlav je trebao čekati da ga dileri ubiju i onda ih tužiti. Kriv je što se nije dao ubiti od dilera zaštićenih poput smeđih medvjeda.

DU
Deleted user
20:23 09.05.2023.

Dobra nam djeca i jesu kakvi smo mi odrasli postali i što je od nas nastalo. Bože sačuvaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije