Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FOKUSU PREDSJEDNIČKOG KANDIDATA

Gledaju me svi pa zašto onda ne bi i Ivo Josipović!

josipović
05.12.2009.
u 20:10

– Čovjek je od krvi i mesa, nije mi tu ništa čudno. Revija i manekenke i jesu tu da ih gledaju, a Ivo Josipović gledao je poput svih ostalih. Moj je posao da predstavim kreaciju i nadam se da sam to dobro učinila – kaže Branka Prišlić.

Dva mladića i 17 djevojaka iz Modne agencije Casper sudjelovalo je u četvrtak u humanitarnoj modnoj reviji “Zajedno protiv raka”, no samo je 26-godišnja Branka Prišlić u kreaciji Zorana Mrvoša zapela za oko predsjedničkom kandidatu Ivi Josipoviću. On je pažljivo pratio hod zgodne apsolventice Tekstilno-tehnološkog fakulteta koja se u crnoj haljini s dekolteom prošetala pistom u Mimari.

– Čovjek je od krvi i mesa, nije mi tu ništa čudno. Revija i manekenke i jesu tu da ih gledaju, a Ivo Josipović gledao je poput svih ostalih. Moj je posao da predstavim kreaciju i nadam se da sam to dobro učinila – kaže Branka Prišlić, koja nije imala priliku upoznati 52-godišnjeg esdepeovca.

– Ne, pa kako bismo se upoznali? Poslije revije svi su se razišli, a dok nisam vidjela novine, nisam ni znala da mu se haljina koju sam nosila toliko svidjela – priča djevojka kojoj politika nije najvažnija tema.

– Na izbore ću sigurno izaći, to je moja građanska dužnost, no neću vam otkriti kome će ići moj glas – rekla je manekenka koju gledatelji lokalne zagrebačke televizije znaju kao voditeljicu čak dviju emisija – “Dom na kvadrat” i “Obzori. Studentica dizajna dolazi iz Nedelišća pokraj Čakovca, već deset godina bavi se manekenstvom, a osvojila je i titulu Miss Alpe Adria.

– Tek kada diplomiram, razmišljat ću što dalje. Vidjet ćemo gdje ću naći posao, s obzirom na to da je tekstilna industrija u krizi... – zaključila je B. Prišlić.

Komentara 28

OB
-obrisani-
10:13 06.12.2009.

koji humanitarci,a šta je sa FRANJOM KARDAŠEM čovjekom koji 6 dan štrajka glađu da bi se pomoglo njemu i njegovoj teško bolesnoj kćerkici. ovo je jako bitno da je ljigavi josipović i ostala stoka bio na nekakvoj humanitarnoj reviji. sramota.meme nije impresionirao samo me još više zgadio, a večernjak ništa ne piše o LJUDINI FRANJI KARDAŠU nego o debilima ka šta je josipović. novinari jadni ste

OZ
ozy
10:49 06.12.2009.

jos uvjek predlazem Bandica za prjesednika R.H a G. Mamica grado nacelnika zagreba i Glavasa za ministra policije pa da vidis trke. joj lule u selu te jok.izvinite sala na stranu svibi trebali glasat za jedinog postenog kandidata gos. M.TUDMANA

WE
western01
08:51 06.12.2009.

...GOLGOTA,ima li Hrvatskoga misljenja na ovoj STRANICI...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije