Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbačene tužbe
Povratak na članak

Glavni naglasci iz presuda Međunarodnog suda pravde

Suci su za presude Hrvatskoj i Srbiji sastavili stotine stranica

Komentari 4

19
1995josip
21:48 03.02.2015.

Hrvati ove godine slave 20 godina VRO Bljesak i Oluja kojima smo porazili srpske teroriste i dobrovoljce četnike iz srbije i Bosne , Hrvati slave pobjede a srbijanci poraze ! Hrvatska je članica EU i NATO saveza , a srbijaa je još uvijek Nigdje !

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
10:18 04.02.2015.

Nije bilo genocida po definiciji suda, jerbo nas Srbi niju uspjeli sve potamaniti posto smo se branili i obranili. Da se nismo obranili, bilo bi i te kako genocida nad nama, ali onda ne bi vise nikog bilo od nase strane koji bi vodio ovaj postupak na sudu, jer nas vise ne bi bilo. za to imamo paradióksalnu situaciju: Kad JE genocid, nema suda, jer nema prezivljelih koji ce tuzit, a kad ima tuzbe, znaci ima prezivljenlih i prema tome nema godocida.

VL
BU
bubimima
21:27 03.02.2015.

Svakoga, tko zna definiciju genocida, presuda nije mogla iznenaditi. Zločina i klanja je bilo u 1. i u 2. svjetskom ratu još i više nego u našem domovinskom , ali genocid je bio počinjen samo nad Židovima. Žalosno je samoamo koliko novaca siromašne hrvatske građane košta ovaj cirkus u kojem su profitirali i zaradili odvjetnici, suci, novinari, političari i političke taštine.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:51 03.02.2015.

Priželjkujem inervju sa T. Jurić, J. Veljačom i ostalim kvazi zvijezdama kako su nezadovoljne jer buja nacionalizam.Može sad ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.