Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zelenski na G7
Povratak na članak

Glavne teme skupa najmoćnijih, ruska agresija i asertivna Kina:

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u subotu boravi u Japanu na skupu formata G7 gdje će se bilateralno sastati s čelnicima tih sedam država, ali i s onima iz zemalja "globalnog juga".

Komentari 10

DU
Deleted user
19:21 20.05.2023.

Ako su Zelenski i Ukrajina dio i važan faktor za G7 onda to sve govori o snazi te grupe država. Kad će se pridružiti Burkina Faso, Južni Sudan, Niger, Čad i slične države te na taj način još osnažile vodećuvodeću snagu današnjeg tzv liberalnog smiješnjog svijeta.

VL
Avatar zong
zong
17:16 20.05.2023.

Malo je zapad previš zagrizao i Rusija i Kina od jednom bi migao biti prevelik zalogaj.

VL
XA
xaron
20:18 20.05.2023.

…asertivna Kina…Pa ko je to uzdigao Kinu u jednu od najmočnih država, ko je to ugurao Kinu u WTO ( iako nije ispunjavala uslove za prijem ) , ko je to omogučio Kini 500 milijardi trgovinskog suficita…? Niko drugi nego te iste G7 zemlje, koje se sad čude ko pura dreku Kineskom ponašanju. G7 političari su zapanjeni jer se Kina ne ponaša onako kako su oni zamislili i planirali, što ukazuje na njihovu nesposobnost razmišljanja u barem 2 nivoa.

VL
PR
potrgani reißverschluss
16:07 21.05.2023.

I upoznajte MISIONARE MIRA (Biden iz Amerike, Sunak iz Velike Britanije, Macron iz Francuske, Scholz iz Njemačke, Meloni iz Italije i na kraju, ali svakako ne i najmanje važno, “Oca svega mira” 'svetog' Papu Franju) od kojih je svaki obećao promicati misiju MIRA davanjem novca svojih poreznih obveznika u obliku pomoći i da bi zajamčili “PRAVI MIR” bacaju i gomilu oružja 😉 Fuj. Zadnji put smo vidjeli takvo “mirovno okupljanje” prije početka Drugog svjetskog rata.

VL
DU
Deleted user
15:10 20.05.2023.

Naravno, da Kina uslijed globalnog zatopljenja može napasti SAD i Kanadu - kopnenim putem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.