Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IZOLACIJI JE

Glavna državna odvjetnica pozitivna na Covid-19

Zagreb: Zlata Hrvoj Šipek, glavna državna odvjetnica RH, obratila se medijima
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
02.12.2020.
u 10:37

Glavna državna odvjetnica RH Hrvoj-Šipek će veći dio svojih poslova obavljati od kuće, koristeći sredstva elektroničke komunikacije, a odgodit će se one obveze koje su bile zakazane i u kojima je bila predviđena njena prisutnost, objavio je DORH

Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske Zlata Hrvoj-Šipek pozitivna je na COVID-19 i od utorka, 1. prosinca, je u obveznoj izolaciji, prema uputi nadležnog epidemiologa, izvijestilo je u srijedu Državno odvjetništvo RH.

Glavna državna odvjetnica RH Hrvoj-Šipek će veći dio svojih poslova obavljati od kuće, koristeći sredstva elektroničke komunikacije, a odgodit će se one obveze koje su bile zakazane i u kojima je bila predviđena njena prisutnost, objavio je DORH na svojim službenim internetskim stranicama.

Sukladno Zakonu o državnom odvjetništvu glavnu državnu odvjetnicu u Državnom odvjetništvu RH mijenjat će prvi zamjenik, dodaje DORH. Prvi zamjenik glavne državne odvjetnice je Dubravko Palijaš.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
11:00 02.12.2020.

Mogao bi ju mijenjati slobodni zidar!

PI
Pipiripi4
13:57 02.12.2020.

Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije