Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA U OTVORENOM
Povratak na članak

Glavašević: Vi niste ostali bez svega kao što sam ja. Hebrang: Nije vam mjesto u hrvatskoj politici

Sinčić je u emisiji, između ostalog, potvrdio da će Ivan Pernar biti njihov kandidat za gradonačelnika Zagreba

Komentari 42

NO
Norway
12:43 31.01.2017.

Bravo g. Hebrang,podrška

VL
IV
ivan3
13:15 31.01.2017.

lnteresira me koliko je Glavasevic skupa sa Maticem prebacio mrtvi iz jedna grobnice u drugu.

VL
Avatar Vrag Vražji
Vrag Vražji
10:07 31.01.2017.

Pernar bi mogao biti odličan gradonačelnik. Državnik novog kova, korumpiran, pokvaren i prije svega mlad i lajav.

VL
DU
Deleted user
13:11 31.01.2017.

Držim se propisa ne vrijeđam nikoga a niti ne pišem uvredljivo pa ipak u zadnje vrijeme mi svaki post obrišu,pa ću ga ponovo napisati: "Pored ovakvih političara nije čudo da nam je država u rasulu"

VL
DR
drugPlenky
12:58 31.01.2017.

katastrofa

VL
MA
marinbarin
16:47 31.01.2017.

Najtragicnije u cijeloj prici je da covjek sa ovakvim ogromnim neznanjem, kakvo je Glavasevicevo, radi na Filozofskom fakultetu!

VL
DA
damascus
15:21 31.01.2017.

Fred Matić je po svjedočenju logoraša srpskih logora, za vrijeme logoraškog statusa imao nadimak "pjevač"! Zašto? Ne treba se puno domišljati. Kada su odvodili na batinanje i vračali ih razbijene i pretučene, Fred je dolazio čio i zdrav. Pjevač.

VL
DU
Deleted user
16:58 31.01.2017.

Zbog čega je završna izjava u Otvoreno spakiranja u sredinu članka VL. Puno efektnija je na kraju i pogađa u bit stvari: "Beskrupulozan mladi gospodin Glavašević pokazuje da mu doista nije mjesto u hrvatskoj politici. Ovako kopati po ranama bezz ikakvog znanja i temelja, to je sramotno."

VL
LI
Lisnjak
18:03 31.01.2017.

Stavio gosp. Hebranga u drustvo sa ona dva he bivetra. To mu nije trebalo.

VL
MB
Mercedes benz
14:13 31.01.2017.

Pernata što prije za gradonačelnika, grad Zagreb nije bolje ni zaslužio.

VL
S9
slavonac.90
21:26 31.01.2017.

Koju debilnu facu ima ovaj sisoje Glavašević!!!! Fuj!

VL
NE
nevjerujženikojalaže
15:39 31.01.2017.

žz će urušiti sam sebe populizmom, beskrupuloznosti ( pernar - djeca u školi ), nepoštivanje himne.. sdp je morao nekoga konkretnog poslati u emisiju jer je glavaševića hebrang oko prsta smotao, kao i vilibora uostalom. u emisiji su svi akteri dokazali kako su populisti. problem populizma u politici iskazuje se u nedostatku argumenata, nemoći, neznanja, negativnog učinka, ispraznosti.. emisija niš' koristi.

VL
KA
katimalo
21:12 31.01.2017.

udaljite te ljude sramote ne samo hrvatsku nego i svoju familiju sramota

VL
AN
antidogmatik
17:15 31.01.2017.

Politički mastodont!

VL
DU
Deleted user
17:29 31.01.2017.

Zao mi je obojice i njihove obiteljske tragedije no obojici na tim tragedijama grade politicku karijeru. Nisu poznavali svoje oceve i stoga ce od njih ciniti svece. Glavasevicev otac je ostao do zadnjega u Vukovaru prenoseci istinu o borbi Hrvata za domovinu i on ce biti zauvijek zapamcen u Hrvatskoj koja ga nikad ne smije zaboraviti. Hebrang se bori sa demonima proslosti jer mu je otav na kraju 2 svj rata u kojemu je pobijeno mnogo neduznih biti drugi covjek drzave, odmah iza Tita. Za koliko je on nevinih odgovoran to pitanje u sebi Andrija potiskuje. Otac mu je izgubio u Igri prijestolja i vjeroatno je kao Staljinov covjek pao u cistkama. A Andrija je ipak u takvoj drzavi postao lijecnik i ugledni gradjanin te ga je dio partije zastitio. Da je bio proganjan u proslom sustavu, tada ne bi mogao na fakultetima niti toalete prati. Samo mi nisu jasni oni koji smatraju SR Hrvatsku tamnicom Hrvata i brane Hebranga koji je 1945 bio prvi covjek te komunisticke Hrvatske u kojoj su pobijene tisuce Hrvata.

VL
DU
Deleted user
23:42 31.01.2017.

nisam vidio da je taj moralni autoritet negdje branio hrvate i hrvatsku s puškom u ruci...debelo u hladovini i s putovnicom ili možda još yugo pasošem u džepu...ima takvih puno više i svi pametuju, a svi imali putovnice u džepu...

VL
JA
jasamti2
20:19 31.01.2017.

samo oni ispranog mozga mogu branit Hebranga pa taj nikad u zivotu nije reko neku istinu onakav kakav je takve je sugovornike dobijo . a vi desnicari spustite loptu nije drzava vasa da se mora ophodit prema vasem bolesnom nahodjenju.

VL
DU
Deleted user
18:11 31.01.2017.

hebr ang i još neki starosjedioci kojima su u biti sve vlasti slatke jer se dobro okoriste, sad je kojim slučajem ova, odgaja mlade političke snage kako se trebaju ponašati i da bi njega i njemu slične trebali štovati i klanjati im se zbog ne znam kakvih zasluga, odnosno da ne misle svojom glavom. sjetite se 90-tih kako se se oni ponašali govorili, vrijeđali i prijetili ostalim zastupnicima koji nisu njihovog svjetonazora, pa tako i danas....mladići mislite svojom glavom, vi imate podršku naroda za razliku od njega koji nije u saboru i upravo što ste takvi zato ste izabrani voljom naroda u sabor, a njemu koji je totalitaran znamo kako totalitaristi završavaju, kaznit će ih narod, kada tada. ...

VL
NE
neboiznadzagreba
13:04 31.01.2017.

Netko u Sabor dolazi u tenisicama, a velika ih većina, pristojno odjevenih u odijela,kravate, cipele i sve po propisu ostaje osluškivati po hodnicima stranaka što šefovi stranaka misle, kako bi i oni, u rijetkim trenucima kada su u Saboru, znali za što dignuti ruku; takve bi trebalo izbacivati iz politike, a ne one koji se , po gospodinu Hebrangu, neprikladno odijevaju i govore ono što on nije spreman čuti. Prazana sabornica i nezainteresiranost saborskih zastupnika da zastupaju narod, a ne uske interese pojedinaca i moćnih grupa, ruše poštovanje spram državnih institucija i ljudi koji bi trebali biti njihovi predstavnici, to je otvaranje vrata populizmu, lijevom i desnom...

VL
Avatar milidobrović
milidobrović
17:32 31.01.2017.

Hebrang je bio ministar zdravstva, a išao se operirati u Austriju. očito gospodin ima visoko mišljenje o sebi a nisko o našim liječnicima - kojima je to rutinski zahvat . Umišljen i ohol. Da je držao imalo do osnova kulture podnio bi ostavku a sad tu priča o tenisicama .. ne podržavam Pernara, ali ....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.