Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Vulin:
Povratak na članak

'Glavaš će doći na ročište Vrhovnog suda bez obzira na prijetnju uhićenjem'

Čvrsto vjerujemo kako će u ponovljenom postupku Branimir Glavaš dokazati svoju nevinost, rekao je Vulin

Komentari 4

OB
Objektivno...
17:11 20.01.2015.

To može riskirati samo netko tko je doista uvjeren da je nevin i da je 100% nevin. I naravno Branimir Glavaš. Bilo bi super da Glava prije toga održi intervju i kaže gdje je završilo onih 70 mila eura za koje je Talijan đabe nepravomoćno dobio 2 kuke . Ko je usiso i jel vratio Tomicinih 35 mila. Nije li to klasično stjecanje bez osnova, ha, ha, ha??? Glava care, reci to hrvatskoj javnosti... I nemoj dolaziti jer će te čopiti odmah na grani, a iz Remetinca se ne daju intervjui tako lako. U svakom slučaju, drž' se...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:43 20.01.2015.

Ma nece taj stupiti nogom u Hr. On je obicna kukavica.

VL
KA
kamatar
19:42 20.01.2015.

Glavaš je komunistički doseljenik iz Bosne. Dognali ga partizani sa ostalim bosancima, vlakom bez voznog reda u tuđu, nacionaliziranu imovinu. Kad se spomene denacionalizacija, bosancima se diže kosa na glavi. Niko ne želi natrag na bosanske pašnjake u čobaniju. Hrvatska im je bankomat. Štogod imaju dali su im komunisti ili su ukrali.

VL
Avatar mali322
mali322
16:30 20.01.2015.

A dragane, dragana, na prozirno te piće odveo dabogda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.