Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelko Kacin

Glasnogovornik slovenske vlade odmarao se na Krku, a po povratku bi nas stavio na crvenu listu

Jelko Kacin
Foto: Twitter/Screenshot
1/6
14.08.2020.
u 09:58

Iako informacija nije službeno potvrđena, poznato je da Kacin ima kuću na Krku

Glasnogovornik slovenske vlade Jelko Kacin koji je u četvrtak najavio da postoji mogućnost da Slovenija stavi Hrvatsku na crvenu listu postao je tema u medijima i na društvenim mrežama nakon što je objavljeno da se prije prijetnje zabranom vratio s ljetovanja na Krku. 

Bivši novinar i dugogodišnji bloger Roni Kordiš na svom je blogu jučer napao glasnogovornika te otkrio kako se vratio s odmora.

"Jelko Kacin se vratio s godišnjeg na Krku i odmah započeo sa zastrašivanjem. Između ostaloga, izjavio je da će se Hrvatska naći na crvenoj listi. Zanimljivo, zar ne? Dok je bio na ljetovanju bilo je sve O. K., a sad kad se vratio, situacija se opet pogoršava", napisao je Roni Kordiš na had blogu.

Iako informacija nije službeno potvrđena, poznato je da Kacin ima kuću na Krku. Kako su slovenski mediji objavili 2017. godine, riječ je o vili u mjestu Klimno.

Reporter.si objavio je kako se, prema njihovoj procjeni, radi o kući veličine 200-tinjak kvadrata koje se nalazi nekoliko minuta hoda od mora. Sama parcela vrijedila je oko 150 tisuća eura, objavili su. Kad su novinari pitali Kacina o tom zemljištu, rekao je da ondje nema ništa. Kao vlasnici bili su upisani njegova supruga Andreja Pisovec Kacin i sinovi Anža i Rok.

Nakon objave da je ljetovao na Krku, unatoč pozivu slovenske vlade da Slovenci ljetuju na slovenskoj obali, korisnici Twittera su mu ostavili niz podrugljivih poruka i komentara. 

Podsjetimo, Kacin je naglasio kako Hrvatska testira mnogo manje ljudi nego Slovenija te da turisti ne vjeruju hrvatskom zdravstvenom sustavu i da se radije vraćaju na liječenje u svoju zemlju. Kacin smatra da će to imati negativne posljedice na hrvatski turizam u budućnosti. Rekao je i kako bi se Hrvatska mogla ''brzo naći na crvenoj listi'' ako se dogodi da bude još više zaraze među turistima.  

 

Ključne riječi

Komentara 35

IT
I-To
10:59 14.08.2020.

Puca zapad od ljubomore nemogu podnet da imamo najviše Turista na svijetu da smo opet zaradili milijune to im je problem a on je vidio kako je na Krku sve puno .Ali stime se moramo nositi ne se ljutiti ii svađat mudro i pametno.Bravo Hrvatska samo tako dalje .A oni kad svi na jesen odu ode i Korona pa neka vide onda koje kriv mi koji živimo na Krku čuvamo se neidemo nigdje kupamo se i to je to i nemamo koronu.

5S
505.scrtom
11:13 14.08.2020.

a zašto ide u hrvatsku ako misli da je opasno,lako sada trkeljati kada je on već bio

DU
Deleted user
11:22 14.08.2020.

Dečki ovo moramo taktički odigrati, do kraja sezone sve puštamo, tamo na zimu uvodimo Sloveniju i Austriju na crvenu listu pa tko bude išao na skijanje tamo fino mu odredimo ne 2 nego 4 tjedna karantene i fino nudimo besplatnu vožnju žičarom na Sljemenu onima koji ostanu! Svi znamo da barem 250 000 Hrvata ide na skijanje, neka se skijaju kod nas! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije