Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnički tim pregledat će pacijenticu i odlučiti ide li na put
Povratak na članak

Gimnazijska miss i odlikašica skuplja snagu za put po novi život

Vladin zrakoplov koji je u Hannover trebao prevesti teško bolesnu Silvanu Novak danas je ipak ostao prizemljen. Put je zaustavila odluka Silvanina liječnika.

Komentari 4

BR
BrankoH
19:26 23.11.2009.

Zanima me koji to trust mozgova mora biti na jednoj vrpi da bi se donijela odluka: da to je osoba koja mora na lječenje u inozemstvo. Zar se mora čekati do stanja kad je i transport rizičan? Silvana, budi hrabra!! Nek te vode vjera i ljubav! Pobjedi bolest i ovaj sustav!

VL
KA
Kakma
18:25 23.11.2009.

Draga Silvana zelim ti sve najbolje.Skupi snagu i ozdravi,to bi mi bila najdraza vijest.

VL
NE
NenadK
07:45 24.11.2009.

Hajde djevojko, prebrodi oluju.

VL
Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
19:54 24.11.2009.

hmm... nije li taj \"lions club\" kao i \"rotary club\" nekakva podružnica masonske lože? nemam ništa protiv da hrvatska sirotinja solidarno skuplja novac... samo, treba se zapitati što je s onom anonimnom masom oboljelih od raka, koji svakodnevno umiru, aa nikad ne dobiju ovakvu (novinsku) priliku...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.