Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTI RUKAVI

George Bush obrisao prljavu ruku o Clintona?

Kobe Bryant
Foto: Reuters
1/2
25.03.2010.
u 15:23

Za zajedničkog posjeta Haitiju dvojica američkih predsjednika, koja su utemeljla fond za pomoć stradaloj državi, družila su se s lokalnim stanovništvom. Ali...

Nakon rukovanja s nekoliko Haićana George W. Bush, koji je bio u košulji kratkih rukava, ili je - po jednoj inačici priče o događaju - prijateljski potapšao po ramenu svog prethodnika u Bijeloj kući Billa Clintona, ili je - po drugoj inačici - ruke prljave od rukovanja s ne baš najčišćim Haićanima, kojima su normalni higijenski uvjeti još prilično nedostižni, jednostavno obrisao o Clintonovu košulju. Pogledajte snimak pa možete i sami odlučiti koja je od te dvije priče bliža istini.

Ključne riječi

Komentara 13

MA
Mayhaelo
19:47 26.03.2010.

Zašto bilo koga čudi ova vijest. Tako normalno. Za Busha, naravno.

Avatar Čaruga
Čaruga
17:57 25.03.2010.

Naravno da je majstor lagano obrisao ruku, ha, ha, koji moroncina, he, he, takav se neradja dvaput i jos da je pretsjednik.

AC
**acide**
10:45 26.03.2010.

Ja bi ga pomilovao po kosi da mu malo išatiram frizuru !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije