Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONABISERI

'Genijalac' se pokušao prošvercati u gepeku, uhvatila ga policija

Provjera propusnica
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
17.04.2020.
u 14:58

U protekla 3 dana na području Primorsko-goranske bilo je najviše kršenja mjera vezano za zabranu napuštanja mjesta prebivališta

Voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović najavio je danas produljenje epidemioloških mjera, uz napomenu da će Stožer ''promišljeno i oprezno" krenuti u popuštanje tih mjera. No neki čini se nemaju strpljenja čekati njihovo ukidanje pa počinju smišljati načine kako ih zaobići.

Načelnik PU primorsko-goranske Tomislav Dizdar na današnjoj konferenciji županijskog stožera kazao je kako je u protekla 3 dana bilo najviše kršenja mjera vezano za zabranu napuštanja mjesta prebivališta. Zabilježeno je oko 200 kršenja, ali jedan pokušaj bio je posebno "kreativan". Naime, jedna osoba koja nije imala propusnicu pokušala se prošvercati u prtljažniku. 

Načelnik se zahvalio svim građanima koji se pridržavaju mjera.

>> VIDEO Koliki razmak od drugih treba držati ako izađete trčati ili voziti bicikl?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar AligatorX
AligatorX
15:19 17.04.2020.

Je li istina i da su uhvatili dva migranta kako švercaju grupu Riječana u Opatiju ;)

Avatar Warded
Warded
15:26 17.04.2020.

Asti je originalan. A moga se zalipit selotejpom ispod auta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije