Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregled 2012.
Povratak na članak

Generali su pozitivno šokirali, kao najbolja terapija naciji u depresiji

U daljnje godine ulazimo pročišćeni dugotrajnim boravkom u političkom čistilištu. Gotovina tu ne obećava raj, jer i nije prorok, ni propovjednik

Komentari 8

HD
Harley-Davidson
17:21 25.12.2012.

Previse se manipulira imenom Generala Gotovine. Hrvatskoj drzavi I Hrvatskom narodu, General Gotovina je dao svoje najbolje godine zivota, i za Hrvatsku se borio dostojno, jednog ratnika i generala. O Lucinu, Mesicu, Seksu, Sanaderu i svim onima koji su izdalii i koji ce izdati Hrvatsko dostojanstvo i ponos, mogu sdamo reci, "Ne ponovilo se, a svim izdajnicima neka sudi Bog i dobiju kaznu onakvu kakvu su zasluzili"

VL
IN
insignia
17:44 25.12.2012.

.....datuma stvaranja države 1990., dana međunarodnog priznanja Hrvatske 1992. (to je ona noć kada je 45 minuta trajala neprekidna pucnjava u zrak iz svih oružja), prvog dolaska pape Ivana Pavla II (Wojtyle) 1994., početka Oluje 1995. i pobjede u ratu, osvajanja trećeg mjesta na svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj 1998.... ______________________ Za pamćenje. Na radost svih koji su željeli samostalnu Hrvatsku a na žalost onih,a mnogo ih ima,protivnika koji se ni dan danas ne mire sa povijesnim činjenicama.

VL
JU
juditake
18:07 25.12.2012.

Tuđmanova Hrvatska? Tuđmanova ili naša? Možda je ipak bila Tuđmanova, ponašao se kao da je Hrvatska njegova privatna prčija. Vlasništvo njegove obitelji i njegovih prijatelja. Dobro zbori novinar, nije se zabunio. Razvučena, razgrabljena, opljačkana domovina naša.

VL
TO
tonchica*
18:07 25.12.2012.

Ivankovicu, Bog te blagoslovio na ovom tekstu. Na dan oslobodjenja nasih generala plakala sam kao mala beba, i mojim prijateljima iz inozemstva nisam znala objasniti tu radost, niti su oni to mogli razumjeti. Ti si u ovom tekstu lijepo objasnio sto za nas znaci oslobadjanje ove dvojice ljudi. Bog ih pozivio i neka nam Gotovina ne uskrati ljekovitost svojih rijeci u godinama koje dolaze! Sretan Bozic!

VL
SI
sinaj
17:36 25.12.2012.

Hvala Bogu što su se slobodni vratili kući. Nadam se da će uvijek biti dovoljan broj Hrvata koji razumiju od kakve je to povijesne važnosti za našu zemlju.

VL
MO
mojazemlja
17:46 25.12.2012.

Dali se zna kome je pripala nagrada za Antinu glavu(350 000 kuna),koju je raspisala vlada SDP-a i Šime Lučin?.Dali Carli,Šimi ili...

VL
Avatar WindFucker
WindFucker
17:46 25.12.2012.

ReinkarNacija Nema svijetla. U ovoj državi svijetle samo kandele u crkvama. Poziva se na skromnost, traži se dostojanstvo. Nova godina znači novu nadu. Premijer i guverner partijaju na tajkunovom domjenku, kardinal i biskupi masturbiraju nad stadom i uz pomoć jednogg drugog tajkuna distribuiraju letke. Nova godina znači novu nadu. Stada su skromna. Od svojih tajkuna ne traže ništa. Stada su dostojanstvena. Zadužuju se kako bi kod svojih tajkuna dostojanstveno napunili blagdanski stol. Nova godina znači novu nadu. I politički i crkveni vrh pričaju o nadi. Stado sluša i vjeruje, i jednima i drugima. Nova godina, nova nada.

VL
Avatar WindFucker
WindFucker
17:46 25.12.2012.

Nada je jedno, realnost je nešto drugo. U ovu Novu ne želim ući sa nadom, već sa realnošću. Realnost je, vidjeli smo na rezultatima popisa stanovništva, da smo sve stariji. Što je čovjek stariji, treba više i odmarati. Tako se i naša Vlada ponaša. Ove godine 350.000, iduće i do 400.000 ljudi neće raditi. U takvom okruženju, i stada će reagirati. Ženkama će dosaditi da im u kući sjede nezaposleni mužjaci, a mužjacima će dosaditi čangrizave ženke. I to je idealna prilika da gazde kvartovskih kafića ugrabe koju kunu više, no toga je svjestan i Linić, pa uvodi fiskalne kase. Umjesto 50 kn više na gazdinom računu, 100-tinjak kuna više završiti će na računu Linićevih poreznika. Već danima u trgovinama nema purica. Stado se pobrinulo da stol bude dostojanstven. Onima koji nisu stigli puricu kupiti, možda će neki pijetao kukurikati na stolu. Svijetle samo kandele u crkvama. Nova godina, nova nada, a isti ljudi, isti moćnici, poznata, ali nepriznata realnost. Nek' smo živi i zdravi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.