Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEORIJE ZAVJERE

General je odbio isključiti mogućnost da je riječ o 'izvanzemaljcima', što je potaknulo nagađanja

14.02.2023.
u 06:15

Posljednjih nekoliko tjedana na nebu iznad SAD-a odvija se vrlo dramatična situacija. Prvo je oboren balon, za koji SAD tvrdi da je kineskog porijekla i služi za špijunažu, što Peking poriče, a u tjednima nakon tog događaja oborene su još tri letjelice, o kojima se trenutno zna vrlo malo

Komentara 4

TE
Teig1
11:26 14.02.2023.

Uvjek sam imao sumnje da su Kinezi vanzemljaci. Pogotak usridu kao i da su svi Ameri dobri kao u holivudskim filmovima, odnosno Rusi su svi zločesti, Srbi...

DU
Deleted user
13:49 14.02.2023.

Uvod u objavu o postojanju vanzemaljaca

HO
Homophob
02:09 14.02.2023.

Dobio sam informacije da je veliki balon prvenstveno skupljao informacije o mikrovalnoj komunikaciji vojne prirode u neposrednoj blizini americkih silosa sa ICBM Minuteman. Takoder iznad aviobaze gdje su udomljeni B-2 i B-1 bombarderi. Te se informacije nemogu dobiti satelitima! Takoder meta skupljanja informacija su bile vojne radarske stanice i divnim cudom tjedan dana potom nad Amerikom se pojave manji baloni koji vrlo uspjesno izbace iz rada vojnu radarsku mrezu iznad djela Montane! Izgleda test je bio uspjesan i ranije prikupljene informacije sluze svrsi! Toliko o meteoroloskoj namjeni balona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?