Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljeto je gotovo

Gdje je nestala jesen? Za vikend pripremite zimske jakne

\'gradska.....zagreb.....07.11.2008.  cvjetni trg - kisa, kisobran     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list\'
\'Marko Lukunić/PIXSELL
03.10.2011.
u 17:20

Krajem tjedna u gorskim krajevima mogao bi pasti i prvi snijeg nove sezone.

Temperaturama većima od prosjeka koje nas prate posljednjih tjedana, sudeći prema prognozama, došao je kraj. Iako nas je ljeto kalendarski već odavno trebalo napustiti, tek nas za vikend čeka izraženija promjena vremena i nagli pad temperature. Kako javlja DHMZ, u noći s četvrtka na petak očekuje se pad i viši od 10 Celzijevih stupnjeva, pa će se većina stanovnika u kopnenom dijelu Hrvatske posljednjeg dana ovog tjedna odjećom morati zaštititi od svega 3 °C.

Protekli su vikend obilježile rekordne temperature za ovo doba godine, a stabilno i vrlo toplo vrijeme zadržat će se sve do četvrtka. Najviše dnevne temperature, posebno na Jadranu, i dalje će biti oko rekordnih pa nisu isključeni ni novi rekordi, javlja Crometeo.

Idućih će dana najviša dnevna temperatura zraka biti između 22 i 27, a na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 27 do 30 °C. Četvrtak će obilježiti južina i pad tlaka, a u petak stiže pogoršanje vremena s kišom i osjetnim padom temperature, javlja DHMZ. 

Krajem tjedna u naše će krajeve početi pritjecati osjetno hladniji zrak, a u gorskim krajevima mogao bi pasti i prvi snijeg nove sezone. Prema prognozama Crometea, najviše dnevne temperature od subote će biti jednoznamenkaste. Stoga, ne zaboravite pripremiti topliju odjeću!

Komentara 17

BO
boston
18:17 03.10.2011.

Da i nju nisu ukrali??

Avatar to kill Bambi
to kill Bambi
18:36 03.10.2011.

Brutalno dobar komentar,Bostone! Ha,ha,ha,ha...

Avatar morski covik 3
morski covik 3
16:50 04.10.2011.

A gdje je nestao Covijek?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije