Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko u Šibeniku

Gdje je bio taj koji proziva generala Krstičevića za vrijeme Domovinskog rata?

Karamarko
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
30.10.2015.
u 14:26

Više od 100.000 iseljenih, više od 100.000 ugašenih radnih mjesta i zaduženje od stotinu milijardu kuna nećemo im oprostiti, a ta Vlada traži novi mandat – rekao je Karamarko

Ponosan sam što sam u IX. izbornoj jedinici kao rođeni Dalmatinac. Ja sam ovdje jer ovo je moj zavičaj gdje su mi rođeni ćaća i mater i to govorim da ne bi bilo nekih kalkulacija zašto sam ovdje – rekao je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a na predizbornom skupu u Šibeniku

– Mi se ne možemo miriti s vrijeđanjima branitelja, ratnih vojnih invalida. Kako oni mogu reći da je Hrvatska slučajna država, a državu smo sanjali. Kažu da su nas obranili sirotinja i neškolovani, a to nije istina i dosta je tog izričaja i vrijeđanja svog naroda. Više od 100.000 iseljenih, više od 100.000 ugašenih radnih mjesta i zaduženje od stotinu milijardu kuna nećemo im oprostiti, a ta Vlada traži novi mandat – rekao je Karamarko optužujući Zorana Milanovića da laže o manjem broju nezaposlenih.

– Gdje su bili za vrijeme Domovinskog rata i gdje je bio taj koji proziva generala Krstičevića – rekao je Karamarko. Josipa Rimac, druga na listi koalicije, izjavila je da će pobjeda Domoljubne koalicije krenuti iz IX. izborne jedinice i da će u toj jedinici osvojiti 11 mandata.

>> Hrvatska ne može biti slučajna država i neka paze oni koji nas vrijeđaju

Komentara 75

Avatar imadunic
imadunic
15:49 30.10.2015.

Dezerter kao i njegov predsjednik..pobjegulja

KV
kvocam
14:40 30.10.2015.

Nakon svega, ova Vlada stvarno nema više što tražiti na čelu Lijepe Naše. Za njih je i ovaj jedan mandat bio previše!

KU
Kuburamile
14:54 30.10.2015.

Lopovska sad vec bivša blast iako jos vini ogromnu štetu, napravila je veće zlo i štetu Hrvatskoj nego Srbski agresori,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije