Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija
Povratak na članak

Gasparri predlaže preventivna uhićenja prosvjednika

Predstavnik Berlusconijeve stranke pozvao roditelje da ne puštaju djecu na prosvijede jer „na njih dolaze potencijalni ubojice"

Komentari 3

JA
jankoprekobrda
14:08 20.12.2010.

JA predlazem pak sve calonove delagacija G20 njima pridruziti sve pobornike i suporte ideje globalizacije, sefove NATO-a pobornike GMO i slicna zla ovoga svijeta, zatvoriti na Sv. Helenu iskljuciti im komunikacije i prijevoze i neka tamo vijecaju dok ih crvi ne pojedu. K

VL
OB
-obrisani-
22:22 20.12.2010.

tako je janko, Helena je za ove vampire krvopije

VL
UK
Ugo Kajvez
12:54 20.12.2010.

Tako je, možda treba uvesti i preventivna strijelanja ? ................. fašizam i totalitarizam opet diže glavu .........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.