Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar turizma

Gari Capelli: Ministrica Žalac sjajno radi svoj posao

Gari Capelli
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
22.03.2019.
u 15:47

Ministar turizma Gari Capelli nije u petak želio komentirati tvrdnje ministrice Gabrijele Žalac da joj podmeće netko iz HDZ-a, dodajući da će o tome raspravljati stranačka tijela te kako osobno smatra da ministrica Žalac sjajno radi svoj posao

Ministar turizma Gari Capelli nije u petak želio komentirati tvrdnje ministrice Gabrijele Žalac da joj podmeće netko iz HDZ-a, dodajući da će o tome raspravljati stranačka tijela te kako osobno smatra da ministrica Žalac sjajno radi svoj posao i da o njoj ne može reći ništa loše.

"Ako je izvor podmetanja u HDZ-u, onda su stranačka tijela ta koja će o tome raspravljati, to je rekao i glavni tajnik Milijan Brkić. Mjesta za raspravu o takvim stvarima su Predsjedništvo i tijela stranke“, rekao je Capelli, kojega su novinari, nakon sastanka s dionicima hrvatskoga turizma u Vinkovcima, pitali što misli o tvrdnjama ministrice Gabrijele Žalac da joj "podmeće netko iz HDZ-a".

Odgovorio je i kako ne zna tko podmeće ministrici i što bi na to rekao.Na pitanje je li se Žalac "istrčala u izjavama", Capelli je ponovio da će o svemu raspravljati tijela stranke i o tome odlučiti. Na pitanje ima li ministrica potporu HDZ-a, odgovorio je da će i na to pitanje odgovoriti oni koji o tome odlučuju, dakle stranačka tijela, a na pitanje o osobnoj potpori rekao je da je Žalac kolegica koja je sjajno odradila svoj posao te da o njoj ne može reći ništa loše.

Smatra da cijeli slučaj treba prepusti tijelima stranke koja će, kako je rekao, znati donijeti pravovaljanu odluku.

"I siguran sam da će donijeti odluku koja je za HDZ najbolje rješenje, a to je da HDZ bude i dalje najjača stranka koja će i na izborima za Europski parlament imati očekivane rezultate“, zaključio je Cappelli.

>>Gabrijela Žalac o Mercedesu

Ključne riječi

Komentara 15

DO
doktorica
16:16 22.03.2019.

a šta je to sjajno uradila,ima dovoljno gafova za ostavku.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
16:01 22.03.2019.

Dragi gospodine ja sam mislio da vi imate malo vise pameti i morala ocigledno sam bio u krivu...............

Avatar Toni Broo
Toni Broo
20:51 22.03.2019.

Ministica Žalac je povukla u svom mandatu pet puta više novca iz EU fondova nego Milanović i njegove sdp lopine u cijelom svom mandatu. Hrvatska je u zadnje tri godine Iz EU fondova povukla duplo više novca nego je novca uplatila. To su činjenice i upravo zbog toga i imamo rast BDP-a od 3% zadnje tri godine, ali to nikome nije bitno, odnosno bitno je prodavati konstrukcije, spinove i nebulozama hraniti sve one koji imaju socijalistički mentalni sklop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije