Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloporaba položaja
Povratak na članak

Frustrirani nepravdom: Hrvatska ima samo jednog pravomoćno osuđenog ratnog profitera

Pravde nema jer država nikad i nije iskreno željela ispraviti nepravde

Komentari 48

SO
SoloHan
20:08 31.10.2018.

Recimo gospodin Štrok, sin generala JNA, koji je u najtežim trenutcima za Hrvatsku zarađivao prodajući Hrvatima oružje, a onda od očevog partijskog druga Slavka Linića u bescjenje kupovao hotele po Dubrovniku je ugledan građanin.

VL
Avatar Admin je očajni šupak
Admin je očajni šupak
19:38 31.10.2018.

Kad pogledate onaj serijal na HRT-u "Rat prije rata" i infiltraciju KOS-a i sličnih, njiovo djelovanje, jasno je zašto još nije provedena lustracija, jasno je zašto nisu osuđeni ratni profiteri, kojekakvi kriminalci i sl., i u konačnici zašto se mladi iseljavaju.

VL
DU
Deleted user
19:36 31.10.2018.

Sanader je sitni igrač....samo da zamaže oči većini jer je političar i poznat....na žalost pravi ratni profiteri nisu suda vidjeli.....

VL
VA
vadis1
00:02 01.11.2018.

Ratni profiter Sanader u korumpiranoj i bezpravnoj Hrvatskoj. Nije cudno.

VL
WU
wuvu
03:18 01.11.2018.

Sve je to na tragu hadezeove maksime koju j izrekao onomad " cuveni" cuvar državnog pecata RH (sic!) Ivan Milas HDZ, da u HDZ-u mozak ništa ne vrijedi i da je "kilo mozga dvije marke"....anemija, amnezija, sinkopa, pijanstvo, dronovi, slom zdravstva, socijale, erceggovna kao dragi gosti... agrokor, petrokemija, rafinerija, uljanik... nigdje ni jednog rjesenja, nigdje investicije, slom ... i, naravno, bezgranicna bahatost, primitivizam, neznanje, nestrucnost i kriminal... sumorna slika zemlje koja ostaje bez stanovnika... finija je kurbin pir..

VL
SC
schwertransport
19:34 31.10.2018.

Pa politikom i daljnjim upravljanjem sa drzavom samo su i ostali starci i djeca

VL
CH
Challenger
22:41 31.10.2018.

Ma žalosno! Lopine, kriminalci, pedofili, ratni profiteri, ubojice, silovatelji, ratni zločinci, svi oni imaju pravo na pošteno suđenje i olakšavajuće okolnosti a radnici umirovljenici, pošteni ljudi koju zapadnu u neprilike, nemaju pravo na suđenje, olakšavajuće okolnosti! Njih odma ovrše, odma im otimaju primanja, tiraju ih iz stanova, kuća! Ovdi se triba narod dignut i rastirat odvjetničke profitere, banke koje lihvare narod, političare koji prodaju narod za profit a glume domoljube! Ovo je država koja ne želi dobro svom narodu!

VL
DU
Deleted user
19:43 31.10.2018.

Gledam nesto u grah i vidim Hrvatsku kao proletersku zemlju,radnika i seljaka. Kako su ovi krenuli slijedi im veca buna nego ona suprotiva Franje Tahya. Ortacki kapitalizam i neoliberalna demokracija ogadili su se hrvatskom narodu. Dosli smo do tocke na kojoj ugrozavaju egzistencijalni opstanak hrvatskog bica.Do tocke kad otac ispraca sina na put bez povratka u bolje sutra. Jos malo,pa ce ovi sto nam "nude kolace" vidjet razjarenu rulju pod prozorima,oceve cije njive nema vise tko da ore,umirovljenike koji zive od tisucu kuna,,djake i studente koju uce i nista ne nauce,a onda moraju da uzmu alat u ruke,u tudjina,a kako? Kako Boze, ja dipl.iur da radim s tackama kod Svabe? Ne razumije on da ja imam "skolu"??

VL
HZ
hrvati-za-dom-spremni
22:39 31.10.2018.

a moj boze staje sa ostalim onim koji su svercali gorivo, cekovim, i ostalim proizvodim kao i privatizacijama tvornica poput cementar i ostali

VL
DU
Deleted user
20:18 31.10.2018.

ZNA SE zločinačka organizacija i njeno privatno pravosuđe.

VL
CI
cinbenik
07:08 01.11.2018.

Svaka drzava ,ima mafiju,samo u Hrvatskoj mafija ima drzavu,receno je samo nakon par godina vladanja stranke opasnih namjera,a Stubic Jura je otpjevao povjesnu pismo "oj mafiji iz Cikaga",u njoj sve receno i predvidjeno...No omadjini Hrvati nezele vjerovati,mafija iz Cikaga ,vlada i sasvim je normalno da od procesuiranja ratnih profitera,ratnih pogresaka u strategiji,pretvorbe privatizacije...nema nista...Imali smo oko 5000 prekomjetno stradalih Hrvata,zbog MKMPiske politike i neuspjelihexperimeneta poHercegvacene emigracije,umjesto da se to prizna,"pravi Hrvati" ce radije nistiti sve Hrvatsko,ali to nikada nece priznati.

VL
DU
Deleted user
19:55 31.10.2018.

i za divno čudo - taj ratni profiter je hadezeovac.

VL
Avatar jest
jest
20:18 31.10.2018.

Kako bi se u Italiji zvao neki grad sa snažnom mafijom ukoliko bi iz njega zbog straha, revolta, želje za boljim i sigurnijim životom odselilo cjelokupno preostalo stanovništvo koje nije povezano s mafijom? Razmislimo malo o ovom odgovoru, da odgovor je strašan.

VL
AA
AAAAAA
20:27 31.10.2018.

Idem bljuvati!!!

VL
Avatar Olujni
Olujni
20:32 31.10.2018.

A koga budecm HDZ pljackao kad se iseli 2/3 HR? Tko ce im financirati uhljebe, od koga ce krasti, uzimati mito? Teska im vremena dolaze, navikli krasti i grabiti, a ovaca spremnih na sisanje sve manje, zamijenise domace pasnjake za strane sa boljom travom a bez krvolocnih vukova!

VL
DI
Direkt
19:30 31.10.2018.

Kada bi sve osudili uz one normalne koji su otišli ko bi ostao??? Starci i djeca.

VL
CI
cinbenik
07:26 01.11.2018.

Dovoljno bi biti bilo,pregledati snimke iz vremena rata i HDze Tudjmanizma,pa se uvjeriti,sta je prica Tudjan,Susak...sta si pricali i poticali njihovi desne ruke...Skegro ,Pasalic,Canjuga......Otvoriti sve arhive u Hrvatskoj i samounistenoj HRHB,preslusati loklna radija i TV po HRHB...-..Sta su pricali lokalni celnici,otvoreno,o naglom i normalnom bogacenju u ratu,a na stetu svih ostalih Hrvata,napraviti lustraciju od 90ih na ovamo,i pokusati prvo,skinuti Hrvate sa totalitarnog laznog puta laznihdomoljuba ,kojime nas sve vodi HDze hobotnica.....Bitno je da Mesic izgubija cek od par sato tisuca,a nie buitno sto je jos veci nestao u Ankicinim rukama,u rukama HDZe generala...,.tko je jemija jamija....Stetu vise nije moguce namiriti,ona je povisno unistavacka za Hrvate,triba samo probati deomadjijavti naciju,i pokusati se skinuti sa laznog domoljublja,koje unisti sve Hrvatsko,dom nismo svi nestali.....Nikada recimo,nemoze biti da je 20 i nestp godina isto kao i 7 godina...Nemzo nikada biti isto pljacka "drzavotvorne stranke" koja je utemeljila put,i pljacka nekih neHDzteovaca ,a u skladu sa pisanim HDZe zakonom pljacke i unistenja Hrvata..Stranka opsanih namjera se ljuti sto se neki i neHDZeovac drzno pljackati Hrvate u skladu sa zakonom drzavotvorne stranke.....Lopovi nikada sami sebe nece kazniti.

VL
BO
boovuu
00:27 01.11.2018.

kako to da osoba koja primi prviziju zbog posredovanja bude proglašena ratnim profiterom i osuđena. za mesića koji je sebi zadržao novac dijaspore, namjenjen kupni oružja za obranu Hrvatske, nije ni pokrenut postupak? ima zaštitu udbe.

VL
DO
doktorica
07:34 01.11.2018.

ti ratni profiteri su državni neprijatelji br.1,a država ih ne sankcionira,pa se onda čovjek pita kakova je to država?!

VL
OV
Ovozemaljski
20:22 31.10.2018.

Neka nam se legalizira trava i neka nam dođu turisti u što većem broju, neka nam legaliziraju prostituciju da i kurve plačaju poreze i preglede i ne trebamo se stalno vračat u prošlost, to je gubljenje vremena, treba biti ispred drugih i gledat unaprijed! Svaka nova država ima svoje porođajne muke!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.