Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZILA SE ZAPALILA

Strava u Međimurju: Vozač i dijete nakon operacija stabilno

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/9
26.07.2019.
u 22:29

U automobilu poljskih registarskih oznaka vozili su se roditelji i dvoje djece, a u drugom automobilu hrvatskih oznaka bilo je bilo dvoje ljudi.

Šestero osoba, među kojima i dvoje djece, ozlijeđeno je u prometnoj nesreći danas u 11.30 minuta na državnoj cesti 209 između Čakovca i Murskog Središća.

Izravno su se sudarila i zapalila dva osobna automobila na dionici između naselja Žiškovec i Štrukovec. Dvije su osobe teško ozlijeđene. Prema posljednjim informacijama, stanje oca i sina koji se nakon prometne nesreće liječe u Županijskoj bolnici Čakovec je stabilno. Obavljeni su operativni zahvati. Dječak ima ozljede u trbušnoj šupljini, a otac ozljede prsnog koša i ozljede u trbušnoj šupljini.

- Došlo je do frontalnog sudara automobila poljskih nacionalnih oznaka i automobila dubrovačkih oznaka. Od siline sudara zapalila su se oba vozila - izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Prema neslužbenim informacijama, poljski je vozač iz smjera graničnog prijelaza u Murskom Središću vozio prema Čakovcu i skrenuo na suprotni prometni trak, te su sudario s automobilom koji je gotovo u cijelosti izgorio. Poljski terenac je bio dijelom zahvaćen plamenom.

- Požar na vozilima je ugašen, a u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeno je šestero sudionika nesreće. Na žalost, prema prvim informacijama iz bolnice, teške ozljede opasne po život zadobili su vozač rođen 1979. godine i putnik, dijete rođeno 2006. godine, obojica iz osobnog automobila dubrovačkih registarskih oznaka - kazao je glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal.

Radi se, kako doznajemo, o ocu i sinu iz Čakovca. Policija nije izvijestila o težini ozljeda ostalih.

- Na toj cesti često se mogu vidjeti vozači koji jure i preko 130 kilometara na sat - kažu u Štrukovcu. Automobil poljskih oznaka vozio je 46-godišnjak s kojim je u vozilu bila njegova 39-godišnja supruga i dvoje djece u dobi od 16 i 14 godina. Je li nesreći kumovao i umor zbog duge vožnje, pokazat će istraga. 

Video: Međimurske novine

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar miyamoto
miyamoto
13:12 26.07.2019.

Vozači, urazumite se napokon. Držite razmak, ne slikaj i poslikavaj svaki pejzaž mora, ne objavljuj grčevito na instagram, fejs, dok voziš. Prije puta kratko se pomoli, ne košta ništa a dobiješ sigurnost Božju. Pazimo jedni na druge

TH
thu
12:53 26.07.2019.

Jesu li opet jedni od sudionika oni kojima ne treba registracija, osiguranje i vozačka dozvola, jel za njih hr. zakoni ne vrijede??!

Avatar Urban Fox
Urban Fox
17:48 26.07.2019.

Nemam ništ protiv poljaka I čeha ali na cesti su ubitačni, voze bez prestanka cijelu noć da ne bi izgubili koji dan sunčanja, čekaju jedni druge na najnepreglednijim mjestima, a kad se vraćaju cijeli dan provedu na suncu da be bi izgubili joji sat morskih radosti, cijeli dan loču pive i nakon toga suluda vožnja natrag ,da bi u ponedjeljak došli na pose i naravno da onda rade gluposti po našim cestama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije