Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruka provala

Frljić i Begonja: Zastrašuju nas uz podršku vrha države

frljić i begonja
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
08.03.2016.
u 17:08

Frljić je ustvrdio da je riječ o nastavku organizirane hajke za koju optužuje – predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i prvog potpredsjednika Vlade i šefa HDZ-a Tomislava Karamarka

Policija je potvrdila da su u vrlo kratkom razmaku zabilježene provale u stanove Olivera Frljića i njegove djevojke, glumice Linde Begonje. U njezin je stan provaljeno u petak 4. ožujka, a ukraden je nakit neutvrđene vrijednosti, dok je u Frljićev stan provaljeno između 2. i 6. ožujka, a ukradeni su novac i nakit u vrijednosti od oko 3000 kuna, koji je pripadao njegovu podstanaru.

Frljić je jučer ustvrdio da je riječ o nastavku organizirane hajke za koju optužuje – predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i prvog potpredsjednika Vlade i šefa HDZ-a Tomislava Karamarka, za koje tvrdi da su u predizbornoj kampanji, ali i nakon izbora, podržavali obračun ulice s “nacionalnim vješticama”.

– Očigledno svi dosadašnji načini zastrašivanja, od pisma u kojem je montiran prizor odsijecanja moje glave do nedavnog grafita “Smrt Oliveru Frljiću”, nisu urodili željenim plodom pa je nepoznat netko odlučio ući i u moju privatnu sferu – kaže Frljić ističući da je nakon provale neuspješno tražio policijsku zaštitu. Linda Begonja također je uvjerena da su provale sredstvo političkog pritiska.

– Osim ljubavi, ja s Oliverom dijelim uvjerenja i stavove. Potpisala sam peticiju protiv ministra Hasanbegovića jer on je dio političke situacije u kojoj mi, kulturni djelatnici, više ne možemo raditi i govoriti što mislimo. Zar vas taj novi oblik totalitarizma koji se sve otvorenije uvodi ne podsjeća na neke ranije represivne režime koji su postojali na ovim prostorima? – pita se Begonja.

>>Frljiću provaljeno u stan: Predsjednicu ću držati odgovornom ako dođe do nasilja

>>Oliver Frljić i Marin Blažević: Doministrice Lederer, jeste li glupi ili samo zli?

Komentara 74

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
17:23 08.03.2016.

Pa dobro VL kaj vas nije sram ovo objavljivati?

ZE
zemljamoja
18:01 08.03.2016.

Vlast treba otvoreno reci dista srbizacije i fasizacije Hrvatske, kakva umjetnost kakvi bakraci, treba reci bando srbo fašisticka porazeni ste u ratu i necete vise Hrvatsku destabilizirati ni skakvim prljicima i sličnim

ZE
zemljamoja
17:46 08.03.2016.

Ovaj providitdlj poražene srpske fasisticke politike nastavlja gdje je stao voda genocidne fašisticke srpske politike Milosevic. U normalnoj drzavi svi provoditelji porazene fasisticke politike bili bi u zatvoru. Bandu fasisticku smo porazili u ratu i sad se izivljavaju u mirumiru pod zastitom nekakvih prava na ovo ono.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije