Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na izbornoj skuštini zagrebačkog HSS-a

Friščić: Nisam za smjene bez argumenata, ali reda mora biti

Friščić
Pixsell
28.11.2009.
u 13:22

Zlo metropolizacije opustošilo je ostatak Hrvatske, a lokalnoj samoupravi nismo dali pravu šansu funkcioniranja. Neće se tek tako ići na ukidanje.

ZAGREB - Nisam za to da bez argumenata mijenjamo ljude, ali reda i odgovornosti mora biti. Tu je premijerka odlučna i mi je u tome podržavamo, rekao je Josip Friščić odgovarajući na pitanje novinara treba li ministar Božidar Kalmeta biti smjenjen zbog afera u HAC-u.

Koalicijski partner u Vladi, HSS, kazao je Friščić smatra da nadležne službe bez pritisaka moraju odraditi posao.

U svom govoru na izbornoj skupštini zagrebačkog HSS-a spomenuo je kako se protive ukidanju lokalne samouprave.

- Zlo metropolizacije opustošilo je ostatak Hrvatske, a lokalnoj samoupravi nismo dali pravu šansu funkcioniranja. Neće se tek tako ići na ukidanje, iako ima nekih općina koje ne funkcioniraju, treba napraviti analizu, pa onda donositi odluke, rekao je Friščić. 

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
14:05 28.11.2009.

nisi ni ti daleko bio od peći....pričat će oni i o tebi

DO
doktorica
19:56 28.11.2009.

Opet bi on pravio neke analize,odugovlačio i rastezao -uglavnom nebi ništa ukidao niti mijenjao.

MM
Mladen Miletić
15:30 28.11.2009.

Friščić: Nisam za smjene bez argumenata, ali reda mora biti.. Tako sam bio protiv smjene nevinoga Polančeca, a sada svi štitimo Kalmetu koji je 9 puta odgovorniji od onoga naivnog poljoprivrednika Polančeca, kojem su se Mesič i drugi aktivno muljali u posao !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije