Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO VIĐENA SLIKA
Povratak na članak

Frankfurtski aerodrom poluprazan, pojačane mjere sigurnosti u njemačkim zračnim lukama

Nakon napada u Bruxellesu postrožene su mjere sigurnosti na europskim aerodromima

Komentari 6

Avatar abcd
abcd
16:51 22.03.2016.

Izgleda da su sada sigurne jedino europske zracne luke za letove van Europe one u Lisabonu, Varsavi, Pragu, Budimpesti, Glasgowu, Moskvi, Dublinu, Helsinkiju i Zurichu.

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
17:21 22.03.2016.

ah toooo....sad očekujem ponudu cionista, masona i iluminata da će oni srediti stvar ako potpišemo bez prava kontrole, promjene ili ikakve druge pravne radnje robovsku poziciju u odnosu na njih....a mutavi niš ne kuže i žderu i dalje industrijsku hranuu i trpaju se "ljekovima" vodećih svjetskih farmaceutskih kompanija i vjeruju svemu što je iz mainstream medija, jednako kao i iz "institucija" sa važnim epitetom "svjetska"....idemo brzo potpisati porobljavanje?

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
17:31 22.03.2016.

sva sreća da je Hrvatska tako nenaseljena i malog broja stanovnika....to se mora zadržati a podimljene kozoebe odj...ti

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
17:29 22.03.2016.

merkel ostavka!....trebat će jako mudrih glava da počiste rezultate njene "pameti" !!!!!

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
17:39 22.03.2016.

Obama Calls For World Unity In Wake Of Brussels Attacks....aha....krenulo je....ameri i cionisti nam nude ono prije opisano, a da bi se spasili od svoje totalne propasti koju su ponzi shemom gomilali godinama !....dollar samo što nije propao a ameri nisu apsolutno nikome prijatelji već čisti izrabljivači....a tu državu drži najveći svjetski ološ po svim pitanjima osim financijske moći za GOYIe....pa im vjerujte i dalje

VL
PA
pajper
17:00 22.03.2016.

U popodnevnim satima aerodrom je bio poluprazan, što se inače nikad ne događa na ovom aerodromu, koji je jedan od najprometnijih u Europi.,,To im je cilj,zastrasivanje.panika..pojacane kontrole i drkeljisanje putnika..3BODA,,Za Isl.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.