Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO VIĐENA SLIKA

Frankfurtski aerodrom poluprazan, pojačane mjere sigurnosti u njemačkim zračnim lukama

frankfurt
Foto: Stipe Puđa
1/3
22.03.2016.
u 16:20

Nakon napada u Bruxellesu postrožene su mjere sigurnosti na europskim aerodromima

Teroristički napad u Bruxellesu utjecao je na zračni promet u Belgiji, ali i u drugim europskim zemaljama. Posebne su mjere na snazi na pariškom aerodromu, a pojačane su mjere sigurnosti i u njemačkim zračnim lukama. 

Pri ulazu na frankfurtski aerodrom  pojačane su mjere kontrole automobila i putnika, kao i mjere sigurnosti unutar zgrade aerodroma. U popodnevnim satima aerodrom je bio poluprazan, što se inače nikad ne događa na ovom aerodromu, koji je jedan od najprometnijih u Europi.

Uobičajeno veliki broj osobnih automobila koji stižu na aerodrom i dovoze putnike je izostao, mjesta za parkiranje bilo je na pretek, što se vidi i na našim fotografijama.

>>U bombama kojima su napali teroristi bili su čavli?

>>I hrvatska policija podigla stupanj sigurnosti

Komentara 6

Avatar abcd
abcd
16:51 22.03.2016.

Izgleda da su sada sigurne jedino europske zracne luke za letove van Europe one u Lisabonu, Varsavi, Pragu, Budimpesti, Glasgowu, Moskvi, Dublinu, Helsinkiju i Zurichu.

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
17:21 22.03.2016.

ah toooo....sad očekujem ponudu cionista, masona i iluminata da će oni srediti stvar ako potpišemo bez prava kontrole, promjene ili ikakve druge pravne radnje robovsku poziciju u odnosu na njih....a mutavi niš ne kuže i žderu i dalje industrijsku hranuu i trpaju se "ljekovima" vodećih svjetskih farmaceutskih kompanija i vjeruju svemu što je iz mainstream medija, jednako kao i iz "institucija" sa važnim epitetom "svjetska"....idemo brzo potpisati porobljavanje?

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
17:31 22.03.2016.

sva sreća da je Hrvatska tako nenaseljena i malog broja stanovnika....to se mora zadržati a podimljene kozoebe odj...ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije