Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA ZBOG NEZAKONITOG OTKAZA

Franić: Nakon Keruma, HDZ-a i Petrova, Puljka paranoja dovela i do mene!

Franić Puljak
Foto: Miroslav Lelas/Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
15.06.2022.
u 17:41

Pazar nema Minimalne tehničke uvjete, a zakupci iz Hrvojeve su već vise od pola godine bez prihoda! - naveo je Franić

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Splita Ante Franić na svom je Facebook profilu reagirao na izjavu Ivice Puljka koji je kazao: "Netko mi je rekao da je Franić 15 dana prije najavio aferu. To je skandalozno". Franić je ustvrdio da je "nakon Keruma, HDZ-a i Petrova, Puljka paranoja dovela i do mene!". Naime, afera o kojoj je Puljak govorio odnosi se na Danicu Ramljak koja je, kako Franić navodi, nezakonito dobila otkaz. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Puljak navodi da je skandalozno što sam 15tak dana znao za njegovu aferu sudjelovanja u nezakonitom otkazu gospođi Danici Ramljak, a nije mu niti malo skandalozno što će njegovom sukrivnjom biti isplaćena odšteta gospođi od gotovo 500.000,00 kuna javnog novca na osnovu pravomoćne presude od prije dva mjeseca, kao posljedica njegove greške i ambicije.

Da li je skandalozno i što sam upoznat sa slučajem Rheos za koji USKOK provodi istragu protiv Ivice Puljka, Leone Grgić i Antonija Kuzmanića za pogodovanje privatniku koji je na račun brokerskih poslova u osiguranju gradske imovine zaradio u mjesec dana posla čak 2,5 milijuna kuna?

Također, znam i za istragu DORHa protiv Puljkovog Igora Skoke u slučaju nezakonitog otkaza čistačici, osobi s invaliditetom, a znam i za 28 tužbi koje su građani pokrenuli protiv Grada, kao posljedicu Ivoševićevog ludovanja i nerada gradskih službi za vrijeme Puljkova mandata.

Ne izdaju se građevinske dozvole, ne obavljaju se tehnički pregledi, nema uporabnih dozvola za objekte koji već mjesecima stoje završeni, tako da građani u kupljene i plaćene stanove ne mogu niti useliti, a za koje mnogi od njih već plaćaju rate kredita.

Pazar nema Minimalne tehničke uvjete, a zakupci iz Hrvojeve su već vise od pola godine bez prihoda!

Ivica Puljak, u Splitu ste skandalozni samo Vi i vaši suradnici! - naveo je. 

VIDEO Konferencija za medije Ivice Puljka, Bojana Ivoševića i Luke Baričića povodom seksualne afere

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
21:30 15.06.2022.

Izgleda da Puljak ima povjerenje građana pa ga napadaju sa svih strana. Uvijek se ide na onog tko može dobiti izbore, to je jasno. Ne poznajem splitske prilike pa ne mogu razumijeti do kraja odnose, ali izgleda da je Puljak unio nemir. Zanimljivo!

AN
ante7
10:49 16.06.2022.

HDZ ovci vam bacili kost pa se vi naivci posvadili.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
20:13 15.06.2022.

Bravo Franiću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije