Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollande u Parizu:

Francuska razmatra zračne napade protiv Islamske države u Siriji

Francois Hollande
Foto: Reuters/PIXSELL
07.09.2015.
u 13:15

Francuski predsjednik François Hollande isključio je mogućnost slanja kopnenih snaga u Siriju rekavši da bi taj potez bio neučinkovit i nerealan.

Francuski predsjednik François Hollande izjavio je u ponedjeljak na konferenciji za medije u Elizejskoj palači u Parizu da će Francuska početi s izvidničkim letovima te da razmatra mogućnost da započne zračne napade protiv skupine Islamske države u Siriji, prenosi France 24.

Hollande je kazao bi letovi mogli započeti već u utorak u koordinaciji s koalicijom koju u borbi protiv terorističke skupine Islamska država vodi SAD. Isključio je mogućnost slanja kopnenih snaga u Siriju rekavši da bi taj potez bio neučinkovit i nerealan.

Na press konferenciji u Elizejskoj palači francuski predsjednik govorio je i o problemu izbjeglica s kojim se suočava Europa. Kazao je da će Francuska prihvatiti 24. 000 izbjeglica u sljedeće dvije godine.

>> ISIL planira zauzeti glavnu autocestu u Siriji što će uzrokovati novi val izbjeglica

Komentara 25

KR
kragujevcanin
18:23 07.09.2015.

izgleda da nesto ne ide po planu cionista, eto francuzi vec 2 god ponavljaju napadamo napadamo, a napadu svaki dan...ne znam ko su pravi teroristi ali znam da se muslimani brane i ne bacaju bombe ni krscanima ni bombe zapadu..mozda da se svi ujedine opet nece moci nista isil-u,mozda je Bog tako hteo..ali stvarno pravi teroristi dezurni uvjek napisu samo za muslimane !!! jesetli videli da negde pise teroristi jevreji,jevrejska teroristicka drzava, ili neka drzava ili grupa u krcanskom svijetu da se naziva krscanska teroristicka drzava<, sve se radi da se prosiri mrznja na muslimane, svi filmovi pokazuju muslimane kao teroriste, igrice za kompjuter isto, ono arap pustinja kamile djamije terorist..a zapad kao bori se protiv terorista !!!

MR
mrkoje
18:32 07.09.2015.

ne znam dali ste primetili da zapad ne zeli da rusi napadnu "teroriste" jer pravi teroristi nikada ne djele pljacku

CI
cicibela
13:43 07.09.2015.

Kad ćete objaviti vijest da je u Grčkoj zaplijenjen brod Haddad 1 s najmanje 500000 metaka i 5 000 pušaka namijenjenih islamistima, a kojeg su im uputili naši dragi zapadni saveznici preko Turske? U isto vrijeme krcamo Europu s migrantima jer smo veliki humanisti i spašavamo ih pred teroristima koje sami naoružavamo. Beskrajno, režirano ludilo koje europske ovce samo nijemo promatraju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije