Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogao vjerovati

Fotografiju s posla poslao curi pa se šokirao kada je vidio tko je na njoj

duh
Foto: Snapchat/Andrew Milburn
1/3
15.06.2015.
u 09:09

Fotografija je bezbroj puta podijeljena na društvenim mrežama, a mnogi istražitelji paranormalnih pojava tvrde da nije riječ o fotomontaži

Djelatnik bolnice u Leedsu nije mogao vjerovati svojim očima nakon što je fotografirao hodnik u blizini dječjeg odjela, javlja Mirror

Andrew Milburn (21) djevojci je poslao fotografiju kako bi joj dokazao da je na poslu, a kad je na fotografiji ugledao neobičan obris nalik na duha, nije mogao vjerovati.

Fotografija je bezbroj puta podijeljena na društvenim mrežama, a mnogi istražitelji paranormalnih pojava tvrde da nije riječ o fotomontaži.

– Nikada nisam vjerovao u duhove, oduvijek sam bio skeptik, kaže Andrew i dodaje kako su njegovi kolege u bolnici nerijetko znali čuti zvuk koraka iako se nitko nije nalazio u blizini.

>> Ubio oko na poslu, a kolege nisu mogle odoljeti...

Ključne riječi

Komentara 20

OS
Old Surehand
09:16 15.06.2015.

SKK - Sezona kiselih krastavaca

DU
Deleted user
11:06 15.06.2015.

Ma ne treba ti ni photoshop.. postoji aplikacija za mobite koja ti ubaci duha u fotku.. ja sam tak svoje necake zafrknuo...bio je smijeh samo takav...okines sliku i to to.. klicni vicu mogu vidjet, mogu vidjet .. a onda jedan od njih vidi duha... :D

Avatar KalebJosua
KalebJosua
10:16 15.06.2015.

photoshop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije