Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 cm od stanova

Fotografije novog nadvožnjaka izbezumile sve. S balkona ravno na autocestu!

Kairo
Foto: REUTERS
1/3
15.05.2020.
u 11:10

Izgradnja nadvožnjaka u punom je jeku, a najgore su u cijeloj priči prošli stanari nižih katova kojima je nova cesta ukrala sve danje svjetlo

Korisnike društvenih mreža uznemirile su fotografije iz egipatskog Kaira, gdje je država odlučila sagraditi autocestu doslovno 50 centimetara od zgrada u kojima stanuju Egipćani.

Fotografije objavljene na Facebooku uistinu su nevjerojatne i pokazuju nadvožnjak u izgradnji koji je u ravnini trećega kata zgrada pa bi stanari s balkona mogli izaći ravno na autocestu.

Izgradnja nadvožnjaka u punom je jeku, a najgore su u cijeloj priči prošli stanari nižih katova kojima je nova cesta ukrala sve danje svjetlo.

Nadvožnjak će biti dugačak 12 kilometara, a širok je 65,5 metara te će Egipćane stajati pet milijardi egipatskih funti, odnosno gotovo 300 milijuna eura.

Fotografije autoceste izazvale su lavinu reakcija.

''Buka i zagađenje zraka bit će apsolutno užasni'', ''Proveo sam neko vrijeme u Egiptu i to me uopće ne čudi'', ''Trebali bi se držati piramida'', ''Mogli bi zaraditi bogatstvo prodavanjem hrane i pića s balkona tijekom najprometnijih sati'', samo su neki od brojnih komentara.

Ključne riječi

Komentara 6

DR
draze
12:06 15.05.2020.

Pod hitno informirati jelenu veljaču i zorana pusiča

Avatar majkuvam
majkuvam
19:27 15.05.2020.

Jel vrijednost stana porasla kada im je autoput pred balkonom?

Avatar ucjena
ucjena
06:45 16.05.2020.

To je za automobile na struju, a viška soba za garažu, super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije