Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupa usluga

FOTO Zagrepčanin u Parizu naručio dvije kave i kroasan, no suluda cijena nije bila najgore od svega...

Foto: Snimio čitatelj
1/5
08.07.2023.
u 09:31

''Cafe express'', kako je espresso nazvan na računu, koštao je 3,20 eura, dok je kava, samo s mlijekom, koštala čak 5,30 eura, ustupio nam je čitatelj fotografije računa

Biste li u Hrvatskoj za dvije kave i kroasan platili 11,40 eura? Upravo toliko morao je izdvojiti jedan čitatelj iz Zagreba koji je ostao u šoku kada je, razgledavajući Pariz, sjeo u kafić. Pritom se ne radi o kultnoj Champs-Élysées, već o manjoj uličici nedaleko od Bulonjskih šuma. 

''Cafe express'', kako je pisalo na računu, koštao je 3,20 eura, dok je cafe creme, jedna of francuskih verzija kave s mlijekom, koštala čak 5,30 eura. Kroasan je bio 2,90 eura. Dodaje i da je cappuccino u cjeniku bio izlistan po cijeni od 6,1 euro.

Foto: Snimio čitatelj

- Espresso im košta koliko i u zagrebačkoj zračnoj luci, a nije ništa posebno. Najgore od svega je spora usluga, čekali smo više od pola sata da nam donesu, još su onda i zaboravili espresso. Ljudi pokraj su mahali u čudu kad će biti posluženi - ispričao nam je čitatelj. Ako ništa, poručuje, kroasan je bio odličan.

>> Imate li sličnih primjera, šaljite nam ih na e-mail dojavi@vecernji.net

POVEZANI ČLANCI:

 

>> VIDEO Vozači, budite oprezni! Ovo su kazne za neke od najčešćih prometnih prekršaja

Ključne riječi

Komentara 52

Avatar Svračak
Svračak
10:11 08.07.2023.

Šta je on mislio da su cijene kave u Parizu na nivou neke seoske birtije kod nas. Ako nemaš novaca ne idi u Pariz. To mi dođe isto kao kada neki izvale više od 50 tisuća eura za auto pa kukaju da je skup benzin i cestarina.

Avatar Idler
Idler
10:39 08.07.2023.

Kaj bi trebala bit poanta ? Očete opravdat nenormalne cjene pri nami il kaj ?

Avatar rubinet
rubinet
10:59 08.07.2023.

Pojeo sam savijaču od jabuka ( Apfelstrudel ) u središtu Beča . Cijena -12 ojra. Nitko me nije prisilio. Odlučio sam probati. Vrijedi li to 12 eura? Objektivno -ne, ali važan je i ambijent i usluga. Dakle, subjektivno-da!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije