Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na vrhu nebodera

FOTO Spektakularan pogled na London iz WC-a na 68. katu

Shard neboder London (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
14.01.2013.
u 09:27

Sljedećeg mjeseca u Londonu se otvara neboder Shard vrijedan 2 milijarde funta koji ima 68 katova i visok je 300 metara

Sljedećeg mjeseca u Londonu se otvara neboder Shard vrijedan 2 milijarde funta koji ima 68 katova i visok je 300 metara, piše Daily Mail.

Spektakularan pogled na grad bit će i iz WC-a smještenog na vrhu najvišeg nebodera u zapadnoj Europi. No, većina ljudi neće glavne londonske atrakcije promatrati iz ove sobe već sa "službenih vidikovaca".

Već su prodane sve karte za otvaranje 1. veljače ove atrakcije nazvane "The View from the Shard" iako su karte stajale 24,95 funta za odrasle i 18,95 funta za djecu.

Grad će posjetitelji moći promatrati kroz posebne teleskope koji će biti vrlo korisni kada vidljivost neće biti dobra jer će uz pritisak na gumb pokazivati i ono "što biste trebali vidjeti" kao i "zalazak sunca" te "noćni pogled". Oni koji će teleskop usmjeriti u određenu građevinu ili londonsku znamenitost preko slušalica će i dobiti informacije o njoj.

>>Završen Shard najviši neboder u Europskoj uniji

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Dudek
10:00 14.01.2013.

Ovaj WC je bar čist. Kod nas trebaš ribarske čizme i gumene rukavice imati. Za papir da ne govorim. U bolnicama pacijenti moraju imai svoj privatni papir. To je uprava bolnica. Čistoć uzor za zaraze.

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
11:00 14.01.2013.

Kod nas imas samo čučavac..I ak imas malo duza jajca...te voda splahne...yebemti...ziva jeza.

UD
udrimuski
11:49 14.01.2013.

Dobra fora, usereš se od straha kad pogledaš kroz prozor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije