Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUŠTENA IZ ZATVORA

FOTO Smiljana Srnec stigla je u Palovec

Palovec: Smiljana Srnec, koja je ubila svoju sestru, puštena je iz zatvora
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
12.09.2023.
u 21:32

Srnec je zbog ubojstva sestre u ljeto 2000. na varaždinskom Županijskom sudu 2020. osuđena na 15 godina zatvora

Smiljana Srnec, koja je osuđena na 15 godina zatvora zbog ubojstva sestre Jasmine Dominić, danas je puštena iz zatvora na tri mjeseca zbog pogoršanja kronične bolesti. Snimljena je u mjestu Palovec, gdje se nalazi obiteljska kuća u kojoj je pronađeno tijelo njene sestre.

Zatvorska bolnica dala je mišljenje da se pogoršanje bolesti ne može liječiti u okviru zatvorskog sustava, zbog čega je Srnec puštena od 12. rujna do 12. prosinca. Liječit će se u KBC-u Zagreb, a operacija joj je zakazana za 18. rujna.

Srnec je zbog ubojstva sestre u ljeto 2000. na varaždinskom Županijskom sudu 2020. osuđena na 15 godina zatvora. Iduće godine Vrhovni sud potvrdio je kaznu.

U presudi je navedeno da je sestru usmrtila s najmanje pet udaraca u glavu i njeno tijelo sakrila u zamrzivač u obiteljskoj kući u Palovcu. Tijelo je otkriveno u veljači 2020. a istog dana Smiljana Srnec je privedena i otada je iza rešetaka.

GALERIJA Smiljana Srnec puštena iz zatvora na tri mjeseca

Palovec: Smiljana Srnec, koja je ubila svoju sestru, puštena je iz zatvora
1/8
Ključne riječi

Komentara 2

NE
Neo001
22:56 12.09.2023.

Ni manje n više već KBC Zagreb, za nju nije dovoljno dobra neka manja bolnica kao Čakovec, varaždin...

Avatar loka
loka
01:18 13.09.2023.

Prasica dobro papa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije