Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila privatna američka tvrtka
Povratak na članak

FOTO Satelitske snimke otkrile novo raspoređivanje ruskih snaga u blizini Ukrajine

Rusija nije otkrila koliko je vojnika rasporedila i kaže da ima pravo premještati snage na svom teritoriju kako želi te ustrajava na tome da one ne predstavljaju vanjsku prijetnju.

Komentari 6

OM
omer
15:13 11.02.2022.

Rusi nisu nikoga napali ni porobili, a zašto ne bi smjeli vršiti vojne vježbe na svom prostoru i pripremati se za obranu od imperijalista i najvećih svjetskih zločinaca u povijesti čovječanstva amerikanaca.

VL
Avatar AlPoS
AlPoS
11:02 11.02.2022.

Na žalost rat ne donosi ništa dobro, ljudi ginu. Rusija je ovdje ipak u pravu, NATO na čelu sa Amerikancima donosi demokraciju svijetu u vidu Libije, Iraka, Sirije, u Ukrajini je 2014 protjeran ipak legalno izabran predsjednik i NATO ih je podržao. Po tome su Trumpove pristaše s upadom u Kongres također u pravu, ali naravno to se tako ne gleda. U svakome slučaju rat nije dobar, teško će ispaštati Ukrajinci, ali Rusi su ovaj put potpuno u pravu

VL
Avatar Fiume
Fiume
10:44 11.02.2022.

U blizini Ukrajine???

VL
ZA
zagi101
11:21 11.02.2022.

45 godina su Rusi držali okupiranu istočnu Europu svojim komunizmom, vuk dlaku mijenja ali čud nikada

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
11:13 11.02.2022.

Ruski okupatorski šljam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.