Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dočekali ga napeti

FOTO Putin došao u posjet ranjenim vojnicima, pa jednog iznenadio svojim odgovorom

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
26.05.2022.
u 08:57

Na fotografijama se vidi kako su ozlijeđeni muškarci djelovali napeto i stajali su pozorno kraj svojih bolničkih kreveta odjeveni u pidžame.

Ruski predsjednik Vladimir Putin u društvu svog ministra obrane Sergeja Šojgua posjetio je ranjene vojnike u vojnoj bolnici Mandrik u Moskvi.

Na fotografijama se vidi kako su ozlijeđeni muškarci djelovali napeto i stajali su pozorno kraj svojih bolničkih kreveta odjeveni u pidžame. Navodno su se oporavljali od rana od gelera i metaka, ali nisu pokazali nikakve očite ozljede tipične za vojnike ozlijeđene u ratnim zonama, piše Telegraph.

Nakon što je Putinu službenik rekao da se jedan od ranjenih vojnika želi ponovno pridružiti borbama, on ga je upitao ima li namjeru doista nastaviti služiti. Kada je vojnik odgovorio: "Naravno da imam", Putin je rekao: "Definitivno hoćeš."

Podsjetimo, danas je 92. dan rata u Ukrajini. Ukrajinski dužnosnici javljaju kako se vode žestoke bitke oko strateški važnog grada Severodonjecka na istoku Ukrajine. Te borbe dolaze dok ruske snage intenziviraju napore da preuzmu punu kontrolu nad regijama Lugansk i Donjeck. Visoki vojni ukrajinski dužnosnik rekao je kako se rusko granatiranje Severodonjecka ''povećalo eksponencijalno'', a ruske trupe prebacuju se iz različitih regija kako bi se probile ''pod svaku cijenu''. Rusi su pojačali i ofenzivu u Donjecku na grad Lyman, važno željezničko čvorište.

Više o ratu u Ukrajini čitajte OVDJE

Video: Iscurila još jedna snimka neobičnog ponašanja Putina

Komentara 21

Avatar Asterix
Asterix
11:21 26.05.2022.

Lik mrtvo hladno šalje tisuće mladih u smrt i šepuri se kao da se ništa ne događa. Ono što je normalnim ljudima neshvatljivo njemu je sasvim normalno. Postoji li uopće dijagnoza koja to stanje uma može opisati u dovoljnoj mjeri.

AL
Alalikova
15:20 26.05.2022.

Evo,ovaj "nadobudni" je dobija euro jackpot.Sad može sritan i zadovoljni svoju glavu,ponovo staviti "na panj" zbog,nadasve,'dragoga vođe"

BR
Brankko
00:09 27.05.2022.

"mačak tom" nešto o tome da Rusija nije od Ukrajine tražila "povrat Krima". Država Rusija potpisala je, pri tom razdruživanju i poslije, da će poštovati granice. Potpisala, da, a eto vidimo kako to ide s časnom kagebeovskom riječju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije