Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijunska nekretnina

FOTO Prodana luksuzna vila Zorana Mamića, poznato i tko ju je kupio

Zagreb: Vila Zorana Mamića u Markuševačkoj Dubravi
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/4
09.05.2023.
u 15:32

Zoranu Mamiću stigao je prijedlog za ovrhu zbog neplaćenih računa Vodoopskrbi i odvodnji, prodana je milijunsku nekretninu u Dubravi

Luksuzna vila s podzemnom garažom, nadstrešnicom, bazenom i dvorištem u Markuševačkoj Dubravi, u vlasništvu odbjeglog Zorana Mamića, uspjela se prodati na bubnju. Vila se prodavala po početnoj cijeni od 1,4 milijuna eura, odnosno 10,9 milijuna kuna. 

U zemljišnim knjigama na nekretnini je upisano potraživanje od 8,7 milijuna kuna. Potraživanja glase na Miju Goluba, inače odvjetnika mlađeg Mamića, piše Jutarnji list.

Na vili je i dalje u zemljišnim knjigama upisan Zoran Mamić, no Jutarnji doznaje da je vilu kupio upravo Golub, koji čeka pravomoćnost rješenja o dosudi kako bi ga ga se uknjižilo kao vlasnika. List piše kako je Mamić ovih dana od Vodoopskrbe i odvodnje dobio prijedlog za ovrhu jer nije platio račune u iznosu od 8791 tisuću kuna, uvećan za zatezne kamate.

U prijedlogu za ovrhu kao adresa Zorana Mamića navodi ona na kojoj se smjestila njegova atraktivna vila, prodavana "na bubnju"

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
15:43 09.05.2023.

Imaš kuću,prodaš kuću,ostane ti kuća. :)))

MA
marinerocro
15:50 09.05.2023.

I ova prodaja je dio kriminala Mamića i našeg pravosuđa. Odavno je trebalo blokirati svu postojeću imovinu Mamića te prisiliti pravosuđe da djeluje brzo i pravedno a ne sudjelovanjem u daljnjem kriminalu.

SS
simpatican.simpa
17:11 09.05.2023.

To se zove kružna ekonomija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije