Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONJ IM JE ODUZET

FOTO Privedeni muškarci koji su brutalno mlatili konja pa sve prenosili na Facebooku

Karlovac: Zbog premla?ivanja konja uhi?ena dva muškarca
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/15
14.09.2023.
u 12:49

Privedeni su 49-godišnjak i 29-godišnjak, a konja su mlatili u štali koja se nalazi na području Orlovca

Policija je uhitila dvojicu muškaraca koji su brutalno mlatili konja, a sve to pritom prenosili uživo na društvenoj mreži. O slučaju se oglasila i karlovačka policija. 

– Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić utvrdili su da je mjesto događaja štala u vlasništvu 49-godišnjaka, koja se nalazi na području Orlovca, Karlovac. Na temelju naloga Županijskog suda u Karlovcu, izvršena je pretraga obiteljske kuće i pripadajućih gospodarskih zgrada, a kojoj su prisustvovali veterinarski inspektor Državnog inspektorata i nadležni veterinar. Tom prilikom pronađen je konj koji je privremeno oduzet, a brigu o njemu preuzeo je veterinarski inspektor.

VEZANI ČLANCI: 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem 49-godišnjaka i 29-godišnjaka se sumnjiči da su zajedno počinili kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja na način da su točno neutvrđenog dana i vremena u štali teško zlostavljali konja.

Osumnjičeni muškarci predani su pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu, objavila je policija. 

Karlovac: Zbog premla?ivanja konja uhi?ena dva muškarca
1/15

 

Komentara 29

DR
Draconic5
13:08 14.09.2023.

Konj bi trebao biti trajno oduzet, uz zabranu držanja. Ovi izgledaju skroz zblenuto, kao da im nije jasno što nije u redu...neće im biti ni poslije.

PO
poluvodič
13:00 14.09.2023.

Ovi vjerojatno nemaju ni pojma što su loše napravili, te da je to uopće kažnjivo.

Avatar Marko
Marko
13:31 14.09.2023.

Dragogocjenja manjina koju moramo čuvati kao zjenicu oka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije